Реклама

🎤 Ріанна все ще працює над своїм дев’ятим альбомом

Čytaty latynkoju
🎤 Ріанна все ще працює над своїм дев’ятим альбомом
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎤 Ріанна все ще працює над своїм дев’ятим альбомом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чоловік Ріанни репер A$AP Rocky підтвердив, що його партнерка все ще працює над своїм довгоочікуваним дев’ятим альбомом, який наразі має назву R9.

Минулого тижня пара святкувала День закоханих в Парижі, де репера зустріли шанувальники. Один з них запитав репера про стан альбому співачки, на що Рокі коротко відповів «Вона працює над цим».

Як це виглядало — дивіться нижче:

Проте це не єдине підтвердження того, що Ріанна працює над новою музикою. В тому самому Парижі співачку помітили на виході зі студії Lendit зі своєю командою і хореографами. Скоріше за все, суперзірка знімає нове відео, яке може бути частиною R9.

Останньою роботою Ріанни у музиці був альбом Anti, який вийшов вісім років тому. З того часу зірка створила власну лінію краси під назвою Fenty Beauty та запустила бренд білизни Savage x Fenty. Крім того, вона стала матір’ю, народивши двох синів – RZA та Riot Rose — у 2022 та 2023 роках відповідно.

Минулого року Ріанна підписала угоду з Live Nation і, за чутками, вирушить у світове турне у 2024 році. В інтерв’ю Entertainment Tonight вона розповідала, що вирушить у дорогу після того, як випустить альбом R9. Таким чином, ми точно отримаємо анонс у 2024 році.

Раніше ми розповідали, що Ріанна планує випустити нову музику та провести тур у 2024 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...