Реклама

Shmiska: «Я не відчуваю нічого із того, що люди називають "любов"»

14 лютого в День закоханих співачка Shmiska випустила сингл під назвою “Нічого”.
Čytaty latynkoju
Shmiska: «Я не відчуваю нічого із того, що люди називають "любов"»
  1. Головна
  2. Музика
  3. Shmiska: «Я не відчуваю нічого із того, що люди називають "любов"»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
14 лютого в День закоханих співачка Shmiska випустила сингл під назвою “Нічого”.

Любов – це те, що я тривалий час не відчувала, особливо багато думала про це рік тому. В той час багато спостерігала за людьми навколо і не могла зрозуміти, чому люди навколо здаються такими щасливими, дарують одне одному квіти, цілуються в метро, пишуть під вікнами “Аня я тебе кохаю”. А мені ніхто не пише, доставку букетів не замовляє, нічого романтичного не відчуваю. Тому, спершу назвала пісню “Апатія”. Уже зараз, через рік після написання перших рядків синглу, я зрозуміла, що любов — це не тільки зовнішні прояви, і сміливо можу сказати, що відчуваю її

Рената , Авторка пісні

Над обкладинкою працювала молода мисткиня Діана Цвірук. Дівчина давно займається створенням артів та графічних колажів для артистів, тож, надихнувшись піснями Shmiska, запропонувала Рене створити спільну роботу. Відбувся справжній творчий “метч”.

Слухати пісню тут.

Shmiska (Шміска) – молода українська артистка з Чернігова. Рената з початку повномасштабного вторгнення проживає в Парижі, втім часто приїздить в Україну та дає концерти. Востаннє ви могли почути Shmiska на фестивалях таких “Бешкет” та “Пожежа”. 

Дівчина все життя займається творчістю, професійно навчалась оперному співу, грі на фортепіано та акторській майстерності. З часом зрозуміла, що має робити щось кардинально інше, і почала писати музику в нових для себе жанрах. 

Пісні артистки активно розповсюджуються в ТікТоці, а трек “Запальничка” набрав більше 1 000 000 прослуховувань на стрімінгах. Рената часто виступає на фестивалях і концертах у Франції та Україні , в тому числі — благодійних у підтримку української армії.

Shmiska разом із музикантами-французами перформила на фестивалі “Rock en Seine”. Участь в концерті була несподіванкою й для самої музикантки, адже на тій самій сцені виступали такі артисти як Placebo, boygenius, Foals та Billie Eilish. 

Надалі артистка планує створення фітів з відомими українськими артистами, а також працює над синглами у складі сайд-проєкту із французькими музикантами. 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...