Реклама

😁 Бен Аффлек намагається стати репером у новій вірусній рекламі Dunkin'

Čytaty latynkoju
😁 Бен Аффлек намагається стати репером у новій вірусній рекламі Dunkin'
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😁 Бен Аффлек намагається стати репером у новій вірусній рекламі Dunkin'
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Бен Аффлек в черговий раз знявся у рекламі мережі кав’ярень Dunkin’. Відео вийшло під час церемонії «Ґреммі» та пожартувало як над премією, так й над самим актором.

Так, відео починається з посилання на події торішнього «Ґреммі» — тоді фотографія актора, що нудьгував на церемонії, розлетілася мережею. У новій рекламі актор іронізує над мемом, що отримав назву Bored Ben, та вирішує записати власний реп трек.

Крім того, в рекламі Аффлек телефонує своїй дружині — Дженіфер Лопес, проте вона відмовляється допомагати актору з піснею. У відео також зірка TikTok Чарлі Д’Амеліо намагається навчити Аффлека танцювати. Наприкінці реклами актор питає, «хто такий TikTok».

Варто зазначити, що Бен Аффлек вже довгий час є партнером Dunkin’ й неодноразово знімався у рекламі кав’ярень — франшиза розпочалася поряд з рідним містом Аффлека, який усе життя був шанувальникам цієї мережі кав’ярень.

Так, раніше ми розповідали, що під час церемонії MTV VMA вийшла реклама Dunkin’ не тільки з Аффлеком, а й з реперкою Ice Spice.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...