Реклама

🤔 На стримінгах з’являються невидані раніше пісні Lady Gaga

Čytaty latynkoju
🤔 На стримінгах з’являються невидані раніше пісні Lady Gaga
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤔 На стримінгах з’являються невидані раніше пісні Lady Gaga
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Два ремікси та одна нова пісня Леді Гаги з’явилися на музичних платформах — проте, ймовірно, треки опублікували без відома співачки.

На стримінгах пісні вийшли під справжнім ім’ям співачки — Стефані Джерманотта. Перші дві пісні є реміксами на треки Perfect Illusion та Fashionа, а ще одна — неопублікована раніше пісня Retro Physical.

Зазначається, що Retro Physica могла бути написана у 2007 році разом з продюсером Noize Trip. Пісня вже багато років з’являється в мережі й, ймовірно, є частиною дебютного альбому співачки The Fame.

Всі три треки цього місяця завантажила компанія UnreleasedSongs. Пісні опубліковані на Spotify, Apple Music і Tidal.

Скоріше за все, це спроба когось іншого видати себе за представників співачки та заробити гроші на прослуховуваннях. Це не одиничний випадок — раніше схожі випадки траплялися з іншими відомими попзірками.

Варто зазначити, що таким шахрайством займаються й в Україні — раніше невідомі опублікували пісні української співачки Клавдії Петрівни на цифрових платформах.

Раніше ми розповідали, що на музичних платформах вийшов новий сингл легенди реґі Боба Марлі. Пісню Selassie is the Chapel вважали загублено, проте тепер вона побачила світ — через 40 років після смерті співака.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...