Реклама

🥴 Директора Solo Brands звільнили після реклами зі Snoop Dogg, де він кидав курити

Čytaty latynkoju
🥴 Директора Solo Brands звільнили після реклами зі Snoop Dogg, де він кидав курити
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🥴 Директора Solo Brands звільнили після реклами зі Snoop Dogg, де він кидав курити
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше репер Snoop Dogg заявив, що кидає курити, але згодом це виявилось рекламою компанії Solo Brands. Тепер стало відомо, що реклама не принесла бажаний результат — через це звільнили гендиректора.

Торік у соціальних мережах репер опублікував заяву, в якій йдеться про наступне:

Після довгих роздумів і розмови з моєю сім'єю я вирішив кинути курити. Будь ласка, поважайте моє особисте життя в цей час.

Через кілька днів після своєї заяви репер поділився, що він не відмовляється від марихуани, а «відмовляється від диму» в рекламі бездимної печі Solo.

Зараз Solo Brands розлучилася із Джоном Меррісом, який займав пости президента, генерального директора і директора правління. Зазначається, що після реклами впізнаваність бренду зросла, проте кампанія не призвела до зростання продажів.

В Solo Brands кажуть, що результати за четвертий квартал виявилися нижчими за очікування. Усе це призвело до скорочень у фірмі.

Попри те, що реклама не принесла очікуваних продажів, промо стало хітом та навіть потрапила до престижних щорічних рейтингів. Крім того, реклама принесла багато нових підписників в акаунтах Solo Brands у соціальних мережах.

Раніше ми розповідали, що Snoop Dogg стане коментатором Олімпійських ігор у Парижі 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...