Реклама

🥴 Журналіст Fox News вважає, що Тейлор Свіфт є проєктом ЦРУ

Čytaty latynkoju
🥴 Журналіст Fox News вважає, що Тейлор Свіфт є проєктом ЦРУ
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🥴 Журналіст Fox News вважає, що Тейлор Свіфт є проєктом ЦРУ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ведучий Fox News прокоментував успіхи співачки Тейлор Свіфт у 2023 році, припустивши, що вона може бути частиною таємної операції Пентагону.

Консервативний політичний оглядач Джессі Воттерс вважає, що попзірка може брати участь у психологічній операції, створеній ЦРУ.

Ведучій посилається на відео, на якому нібито відділ психологічних операцій Пентагону під час зустрічі НАТО оголосив про те, щоб «перетворити Тейлор Свіфт на актив».

Насправді відео зовсім про інше. За словами Воттерса, доповідає жінка з нібито Пентагону — проте користувачі мережі швидко з’ясували, що це інженерка з прикладної фізики в Університеті Джона Гопкінса.

Разом з тим Воттерс додав, що стосунки співачки з спортсменом Тревісом Келсі «можуть зіграти певну роль». Пізніше теорії ведучого прогресували — він запросив колишнього агента ФБР Стюарта Каплана, щоб поміркувати про те, як адміністрація Байдена могла використовувати таку фігуру, як Свіфт.

Раніше ми розповідали, що Гарвардський університет шукає більше асистентів для викладання курсу про Тейлор Свіфт, оскільки пропозиція виявилася надто популярною.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...