Реклама

🎸 Стенфордський університет пропонує навчальний онлайн-курс про гурт The Grateful Dead

Čytaty latynkoju
wallpaperflare.com
🎸 Стенфордський університет пропонує навчальний онлайн-курс про гурт The Grateful Dead
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Стенфордський університет пропонує навчальний онлайн-курс про гурт The Grateful Dead
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Стенфордському університеті можна буде пройти навчальний онлайн-курс про музику та культуру гурту Grateful Dead.

Навчальна програма має назву «Психоделія і грув: Музика і культура Grateful Dead» (Psychedelia and Groove: The Music and Culture of the Grateful Dead) та буде тривати шість тижнів і складатиметься з шести 50-хвилинних сесій. Сам курс також поділений на три частини.

Перший розділ буде присвячений історичній перспективі еволюції гурту, після чого буде проаналізовано різноманітний і постійно оновлюваний музичний каталог гурту. Завершиться курс розглядом культурного впливу гурту на суспільство, включаючи його «зв’язок з мистецтвом, літературою та соціальними змінами, а також його унікальну фан-культуру».

Викладачем курсу є журналіст і музикант Девід Ганс, який відомий тим, що веде різноманітні шоу присвяченні Grateful Dead.

Музика Grateful Dead є спільною та імпровізаційною. Відповідно, я запросив спікерів, які приєдналися до мене щонайменше на п'яти заняттях. Я працюю усним істориком та радіоінтерв'юером понад 40 років, і я зрозумів, що розмова є набагато ефективнішим способом презентації, ніж лекція.

Девід Ганс

Навчальний курс має розпочатись 22 січня та коштує $405. Зареєструватися на нього можна за посиланням.

Відзначимо, що Grateful Dead це американський психоделічний рок-гурт, який було створено у 1965 році. Гурт був відомий своїм імпровізаційним підходом до виконання, а також він вперше дозволив своїм фанатам безкоштовно записувати свої концерти на яких навіть створювали спеціально відведені зони для цього.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...