Реклама

🥴 Spotify перестав бути спонсором двох французьких фестивалів через податкову суперечку

Čytaty latynkoju
Unsplash
🥴 Spotify перестав бути спонсором двох французьких фестивалів через податкову суперечку
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🥴 Spotify перестав бути спонсором двох французьких фестивалів через податкову суперечку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Spotify відмовився від двох музичних фестивалів у Франції після того, як країна змінила податкове законодавство щодо стримінгових платформ.

Музична платформа повідомила, що з наступного року припиняє підтримку Francofolies de La Rochelle і Printemps de Bourges.

Раніше цього місяця президент Франції Еммануель Макрон оголосив, що країна запроваджує новий податковий захід щодо стримінгових сервісів.

Вже 13 грудня Мінкульт країни повідомив, що платформи повинні будуть платити 1,2% від доходу у Франції. Виключення застосовуються лише для тих платформ, у яких оберти менше ніж 20 млн євро.

У відповідь Spotify запропонував добровільний внесок замість податку.

Це справжній удар по інноваціях і перспективам зростання музики у Франції. Ми оцінюємо подальші дії, які необхідно вжити для впровадження цього несправедливого та непропорційного заходу.

Spotify

Раніше ми розповідали, що у Spotify наразі не все добре — компанія повідомила про третій раунд скорочень та має намір звільнити 17% персоналу.

За словами засновника платформи Деніеля Ека, Spotify все ще витрачає занадто багато, навіть попри непоганий останній квартал та наміри збільшити кількість користувачів до 100 млн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...