Реклама

🎸 Тобіас Форге уже має «кілька пісень» для нового альбому Ghost

Čytaty latynkoju
🎸 Тобіас Форге уже має «кілька пісень» для нового альбому Ghost
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Тобіас Форге уже має «кілька пісень» для нового альбому Ghost
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На початку наступного року уже виповниться два роки з моменту виходу останнього альбому Ghost під назвою Impera.

З того часу гурт встиг завершити свій концертний тур на його підтримку. Тепер у нещодавньому інтерв’ю Тобіас Форге (людина, що стоїть за Ghost) розповів, що уже має ідеї для продовження музичної історії та у нього є кілька готових пісень для нової платівки.

Після цього він вирішив натякнути, що можна чекати від нового матеріалу та порівняв свою роботу з роботою шеф-кухаря:

Мені подобається порівнювати те, що я роблю, з роботою шеф-кухаря. Шеф-кухарем з кількома різними інтересами та спеціалізаціями. Ви можете відкрити кілька різних ресторанів — італійський, грецький, азійський ф'южн. Але що їх усіх об'єднує, так це приправи, декор, дизайн інтер'єру... секретний соус. У мене кожен запис, кожен новий цикл — це новий ресторан, але мені не потрібно сидіти з порожнім папером і щоразу вигадувати щось нове, тому що секретний соус один і той самий. Якщо він прийде з мого блокнота, то звучатиме як Ghost.

Також Форге розповів, що Impera альбомом Ghost, автором якого був не лише він один на відміну від попередніх його робіт. Ймовірно, що нова платівка теж отримає «допомогу зовні»:

Це мої друзі, і ми дуже добре ладнаємо між собою. Я знаю, що коли я просуну ідею настільки далеко, наскільки зможу, вони можуть сказати: «Можливо, ми можемо зробити це, можливо, ми могли б піти туди...». Раптом це відкриває мою голову. Вона стає багатовимірною. Я думаю краще, коли в кімнаті є хтось, кому я довіряю. Це змушує мене писати краще, тому що я отримую виклик.

Звісно, що навряд ми зможемо найближчим часом почути новий альбом від Ghost, адже його потрібно записати, а у випадку з Ghost продумати його концепцію у музичному, концертному та візуальному сенсах.

Нагадаємо, що у нас ви можете дізнатись про першу частину історії Ghost — від ідеї створення гурту до запису першої платівки та її концепції і впливів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...