Реклама

🎧 Childish Gambino натякає шанувальникам на новий реліз

Čytaty latynkoju
🎧 Childish Gambino натякає шанувальникам на новий реліз
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎧 Childish Gambino натякає шанувальникам на новий реліз
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Репер Childish Gambino (альтер-его актора Дональда Гловера) подражнив шанувальників новим контентом у таємничому профілі в Instagram.

Вчора, 10 грудня, була річниця релізу альбому Childish Gambino 2013 року Because The Internet. Разом з тим акаунт в Instagram, який нібито належить реперу, запустив прямий ефір в Instagram.

Трансляція тривала 30 секунд й містила лише аудіо без відео. Трансляція розпочалася з фрази «Ви мене чуєте?», після чого голос почав спотворюватися й з’явилися дивні звукові ефекти. Разом з тим, на фоні можна почути радісні вигуки.

Після стріму в акаунті з’явився той самий аудіозапис — проте цього разу з відео, на якому зображені футуристичні обриси колон і каміна. Ті самі зображення Childish Gambino використовував під час його туру Deep Web 2014 року. Тому шанувальники одразу почали вважати, що Гловер анонсує щось, пов’язане з Because The Internet.

Пізніше в акаунті також з’явився фрагмент невиданого треку So Profound, який музикант записав ще під час сесій Because The Internet. Разом з тим вийшло й фото, на якому Гловер вдягнутий у шапку-вушанку, яка є невіддільною частиною вигаданого персонажа The Boy, головного героя альбому Because The Internet.

Шанувальники також згадали, що цей Інстаграм-акаунт репер колись використовував для просування свого міні-альбому SWARM.

Останніми роками Гловер займався більше кіномистецтвом, ніж музикою. Так, у 2022 році він завершив свій серіал «Атланта», а також взяв участь у сценарію майбутнього серіалу «Зоряних воєн» — «Ландо». Нещодавно ми також розповідали, що вийшов перший трейлер майбутнього серіалу Гловера «Містер і місіс Сміт».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...