Реклама

🎸 Легендарний рок-гурт Kiss анонсував «нову еру» та продовжить виступи як віртуальний гурт

Čytaty latynkoju
youtube.com
🎸 Легендарний рок-гурт Kiss анонсував «нову еру» та продовжить виступи як віртуальний гурт
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Легендарний рок-гурт Kiss анонсував «нову еру» та продовжить виступи як віртуальний гурт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Легендарний рок-гурт Kiss нарешті завершив свій прощальний та останній в історії концертний тур End Of The Road виступом в Нью-Йорку. Однак ветерани рок-сцени повідомили, що не покинуть своїх фанатів та оголосили початок «нової ери».

Нагадаємо, що свій прощальний тур рокери розпочали ще у 2018 році та навіть у 2019 році завітали з ним до Києва, де виступили на арені НСК «Олімпійський».

Проте ось уже у 2023 році цей тур нарешті добіг свого кінця. Як повідомив фронтмен Kiss, Пол Стенлі, на початку концерту:

Це кінець шляху. Це здається сумним, але сьогоднішній вечір — вечір радості. Сьогоднішній вечір для святкування того, що ми зробили разом.

Однак по завершенню концерту виявилось, що це навпаки початок чогось нового. Після того, як музиканти відіграли останню пісню з’явився анонс, що розпочинається «нова ера» в історії гурту, який переходить тепер у віртуальну площину завдяки цифровим аватарам рокерів.

Як відзначив Пол Стенлі у відео, тепер Kiss буде жити «вічно». Він також додав, що гурт має жити й надалі, адже це більше ніж його учасники.

Відомо, що цифрові образи виконавців було зроблено компанією Джорджа Лукаса Industrial Light & Magic. Також шведська компанія Pophouse Entertainment, яка працювала над голограмним шоу ABBA Voyage, займатиметься організацією віртуальних виступів Kiss.

Загалом багато фанатів відзначають, що не здивовані тому факту, що Kiss хочуть заробити ще грошенят. До того ж хтось відзначає, що загалом тепер все дійшло логічного завершення, адже з початком End Of The Road, зокрема Пол Стенлі, отримав велику порцію критики через те, що співав під фонограму на виступах. Фанати відзначають що тепер «фонограмою» буде й сам Стенлі.

Нагадаємо, що Kiss було створено у 1973 році і з того часу гурт отримав статус легенд року та одного з найвпливовіших колективів рок-сцени, а у 2014 році його було включено до Зали слави рок н роллу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...