Реклама

🤘 Брюс Дікінсон поділився першим синглом з сольного альбому The Mandrake Project

Čytaty latynkoju
youtube.com
🤘 Брюс Дікінсон поділився першим синглом з сольного альбому The Mandrake Project
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤘 Брюс Дікінсон поділився першим синглом з сольного альбому The Mandrake Project
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фронтмен та вокаліст Iron Maiden, Брюс Дікінсон, поділився першим синглом Afterglow Of Ragnarok зі свого майбутнього сольного альбому The Mandrake Project.

Разом з цим він також виклав музичне відео, яке скоріше можна назвати короткометражним фільмом, який розкриває нам, що таке The Mandrake Project. Як відзначив Дікінсон:

Цим треком було важливо задати тон проєкту. Як і належить його назві, це важка пісня, і в ній є чудовий великий риф... але в приспіві також є справжня мелодія, яка відображає світло і тінь, які несе в собі решта альбому... і просто зачекайте, поки ви не побачите відео!

Також стало відомо трохи більше, що таке The Mandrake Project, адже це не лише нова музика, а похмура, доросла історія про владу, зловживання і боротьбу за ідентичність на тлі наукового і окультного генія.

Це буде також і графічна новела створена Дікінсоном, за сценарієм Тоні Лі та з ілюстраціями Стаза Джонсона для Z2 Comics. Серія буде складатись з 12 епізодів, які будуть об’єднані у три графічні романи і вийдуть у 2024 році.

Також у фізичному виданні синглу ті хто його придбає отримають восьмисторінковий комікс-приквел до The Mandrake Project.

View post on Instagram
 

Реліз альбому заплановано на 2024 рік. Відзначимо, що для музиканта це буде перша за майже 20 років сольна платівка з часів виходу у 2005 році Tyranny of Souls.

Щодо The Mandrake Project, то новий альбом також стане продовженням спільної роботи вокаліста з гітаристом та продюсером Roy Z.

Про сам альбом Дікінсон раніше відзначив:

Цей альбом став для мене дуже особистою подорожжю, і я надзвичайно пишаюся ним, ми з Roy Z планували, писали і записували його роками, і я дуже радий, що люди нарешті його почують.

Трек-лист The Mandrake Project:

  1. Afterglow Of Ragnarok (5:45)
  2. Many Doors To Hell (4:48)
  3. Rain On The Graves (5:05)
  4. Resurrection Men (6:24)
  5. Fingers In The Wounds (3:39)
  6. Eternity Has Failed (6:59)
  7. Mistress Of Mercy (5:08)
  8. Face In The Mirror (4:08)
  9. Shadow Of The Gods (7:02)
  10. Sonata (Immortal Beloved) (9:51)

Напередодні також Judas Priest поділився новим синглом Trial By Fire зі свого майбутнього альбому.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...