Реклама

👀 Гарвардський університет проведе курс на тему «Тейлор Свіфт на її світ»

Čytaty latynkoju
👀 Гарвардський університет проведе курс на тему «Тейлор Свіфт на її світ»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Гарвардський університет проведе курс на тему «Тейлор Свіфт на її світ»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Черговий університет проведе курс на тему Тейлор Свіфт — цього разу Гарвард.

Починаючи з весни, як Гарвардський університет, так і університет Флориди пропонуватимуть дослідження про поп- зірку. Курси з назвами «Тейлор Свіфт і її світ» і «Музичне оповідання з Тейлор Свіфт та іншими культовими виконавцями» вже доступні онлайн на сайтах університетів.

Зокрема, завдяки курсу у Гарварді планують дослідити «фан-культуру, культуру знаменитостей та підліткового віку», а також розібрати приховані посилання у текстах співачки.

У Флориді планують провести «13 чудових тижнів обговорення дискографії Тейлор Свіфт, зосереджуючись на її вічнозелених піснях». Студенти також «проведуть паралелі між чарівною лірикою Свіфт і роботами інших відомих жінок-натхненників», розбираючи такі теми, як «невірність, старіння та подвійні стандарти».

Таким чином, Гарвард і університет Флориди доєднаються до інших навчальних установ, де запустили курс про Тейлор Свіфт. Раніше про це оголосили Техаський університет, Університет штату Арізона, Стенфордський університет і Каліфорнійський університет у Берклі.

Також варто зазначити, що ідея такого курсу належить Нью-Йоркському університету, а саме журналістці Rolling Stone Бріттані Спанос, яка перша вигадала такий курс.

Раніше ми розповідали, що Apple Music визнала Тейлор Свіфт виконавицею року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...