Реклама

🎸 Гурт Green Day пояснив, чому тимчасово перестав створювати політичні пісні

Čytaty latynkoju
🎸 Гурт Green Day пояснив, чому тимчасово перестав створювати політичні пісні
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Гурт Green Day пояснив, чому тимчасово перестав створювати політичні пісні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Green Day пояснили, чому вони ненадовго відступили від написання політичних пісень та нагадали, чому гурт повернувся до свого коріння на останньому альбомі.

Гурт зазначив, що сингл The American Dream Is Killing Me став поверненням до політично вмотивованих пісень. Проте сингл спочатку повинний був вийти на попередньому альбомі, Father Of All Motherfuckers. Трек поставили на паузу через те, що тоді гурт не готовий був повертатися до політичних тем.

На Father Of All… ми не хотіли йти в політику, тому що це було настільки очевидно. Це був такий «низький плід», тому що у нас й так в житті була просто жахлива політика та жахливий розкол у Сполучених Штатах. Але цього разу, здається, це ідеальний час для цього.

Green Day

Фронтмен гурту Біллі Джо Армстронг зазначив, що вони не хотіли бути схожими на «експерта з CNN, який просто вказує пальцем на проблему».

Політичні пісні… Для цього потрібно багато серця. Я думаю, що якщо ти продовжуєш робити це, тому що ти злий, то ти забираєш це серце. Тоді це просто стає частиною того, на що всі скаржаться. Потрібні ці особливі, натхненні моменти, щоб справді мати такий момент.

Біллі Джо Армстронг

Нагадаємо, сингл The American Dream Is Killing Me став першим з майбутнього альбому Saviors, який вийде 19 січня 2024 року. Раніше ми більше розповідали про майбутню платівку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...