Реклама

🥁 Slipknot оголосив про звільнення свого барабанщика Джея Вайнберга

Čytaty latynkoju
🥁 Slipknot оголосив про звільнення свого барабанщика Джея Вайнберга
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🥁 Slipknot оголосив про звільнення свого барабанщика Джея Вайнберга
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гурт Slipknot оголосив, що розлучився зі своїм барабанщиком Джеєм Вайнбергом.

Згідно з заявою гурту у соцмережах та на сайті, Вайнберг покине групу через те, що Slipknot має «намір розвиватися». Це вже вдруге за останній рік, коли з гурта йде учасник — раніше Slipknot покинув клавішник Крейг Джонс.

Ми хотіли б подякувати Джею Вайнбергу за його відданість і пристрасть протягом останніх десяти років. Джей зробив свій внесок в останні три альбоми, і ми, група і шанувальники, цінуємо це. Але, як завжди, Slipknot має намір розвиватися. Група вирішила прийняти творче рішення і розлучитися з Джеєм. Ми бажаємо всього найкращого і з нетерпінням чекаємо на його майбутнє.

Slipknot

Також варто зазначити, що оригінальний пост у соцмережах гурт виклав 5 листопада, проте станом на 6 листопада повідомлення зникло. Наразі інформація про Вайнберга залишилася лише на сайті гурту.

Вайнберг приєднався до Slipknot перед випуском альбому 2014 року «.5: The Grey Chapter». Він замінив початкового барабанщика Джої Джордісона, який пішов у грудні 2013 року. Джордісон помер у 2021 році у віці 46 років.

Раніше Корі Тейлор розповів, що зможе гастролювати з Slipknot «ще п’ять років».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...