Реклама

😁 Лана Дель Рей зустріла шанувальницю, що косплеїть її під час роботи у Waffle House

Čytaty latynkoju
😁 Лана Дель Рей зустріла шанувальницю, що косплеїть її під час роботи у Waffle House
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😁 Лана Дель Рей зустріла шанувальницю, що косплеїть її під час роботи у Waffle House
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Одна з шанувальниць Лани Дель Рей обрала оригінальний костюм на Хелловін — вдяглася як співачка, коли та декілька годин пропрацювала в мережі закладів Waffle House.

Прихильниця співачки, Сенді Гайзер, одягла сіру уніформу Waffle House, табличку з іменем «Лана» та перуку, яка нагадує волосся Дель Рей.

Що ще кумедніше — згодом шанувальниця зустріла співачку на одній з вечірок на честь Хелловіну.

Сорочка працівника Waffle House, куплена на Ebay: $28,60. Пляшка пепсі та весела соломинка, куплені в останню хвилину у CVS: $9. Waffle House наклейка з іменем «Лана»: $5,59. Відвідування вечірки на Хелловін у костюмі «Лана Дель Рей, що працює в Waffle House», і вона там у реальному житті: неоціненно.

Сенді Гайзер

Раніше ми розповідали, що Лана Дель Рей вперше прокоментувала фотографії, на яких вона працює в кав’ярні Waffle House на початку цього літа.

Дель Рей пояснила, що насправді просто декілька разів «приходила у заклад з братом та сестрою». Того дня офіціанти просто запропонували Дель Рей робочу форму для кумедності, а також попросили передати одному постійному клієнту напій. Саме ці дії й потрапили на відео.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...