Реклама

🤯 The Beatles, ймовірно, може випустити нову пісню

Čytaty latynkoju
🤯 The Beatles, ймовірно, може випустити нову пісню
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤯 The Beatles, ймовірно, може випустити нову пісню
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гурт The Beatles можливо дражнить шанувальників новою піснею. Зокрема, в соціальних мережах з’явився новий загадковий пост.

Вчора, 25 жовтня, в акаунтах групи у X/Twitter та Instagram, а також на цільовій сторінці офіційного сайту The Beatles з’явилося зображення помаранчево-білої касети. На касеті у нижньому правому куті навмисно розмитий текст.

Разом з тим гурт залишив посилання, у якому шанувальники можуть зареєструватися на розсилку новин.

Схоже, що це може бути пов’язано з довгоочікуваним випуском «останнього» треку Пола Маккартні та Рінго Старра, розробленого штучним інтелектом, з усіма чотирма учасниками.

Нещодавно фронтмен гурту Пол Маккартні розповів, що використовував штучний інтелект, щоб «витягти» голос Джона Леннона зі старого демозапису для завершення роботи над ще не названим треком.

Повідомляється, що Маккартні отримав демозапис нового треку від вдови Леннона, Йоко Оно, ще у 1994 році. Ця неназвана пісня була однією з кількох на касеті під назвою For Paul, яку Леннон записав незадовго до свого вбивства.

Ймовірно, на зображеннях у соцмережах і є репліка тієї самої касети. Музикант також додав, що трек уже майже закінчений та вийде цього року.

Раніше ми розповідали, що Пол Маккартні прояснив використання ШІ в майбутній пісні The Beatles.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...