Реклама

🤔 Шакіра вважає, що штучному інтелекту буде важко імітувати її

Čytaty latynkoju
🤔 Шакіра вважає, що штучному інтелекту буде важко імітувати її
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤔 Шакіра вважає, що штучному інтелекту буде важко імітувати її
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Шакіра поділилася своїми думками про ШІ. Зокрема, попзірка вважає, що технології буде важко «наслідувати» її голос.

Мені показали, як я звучу зі штучним інтелектом. Але я не думаю, що вони зробили це правильно. Я не чую себе там. Буква E, наприклад, звучить як мій голос, але не інші чотири голосні. Я думаю, що штучному інтелекту буде важко імітувати мене. А у мене зараз є важливіші справи.

Шакіра

Співачка також пожартувала, що найбільше її турбує, як її син Мілан «може займатися американським футболом, футболом і бейсболом протягом одного тижня».

Син Мілан, як і син Саша — діти Шакіри разом з футболістом Жераром Піке. В іншому місці інтерв’ю Шакіра заявила, що її життя кардинально змінилося після того, як вони з Джерардом розлучилися в червні 2022 року після 11 років спільного життя.

Окрім того факту, що це була драма, час, який я проводжу зі своїми дітьми — я справді проводжу його з ними. Наприклад, цього літа час, який вони провели зі мною, я повністю присвятила їм. Я не працювала, а вони не ходили в табір. Вони ходили в табір Шакіра.

Шакіра

Раніше ми розповідали, що гітарист гурту Queen Браян Мей висловив свою думку щодо використання штучного інтелекту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...