Реклама

🎸 Блінкен презентував «музичну дипломатію» США, зігравши блюз на гітарі

Čytaty latynkoju
🎸 Блінкен презентував «музичну дипломатію» США, зігравши блюз на гітарі
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Блінкен презентував «музичну дипломатію» США, зігравши блюз на гітарі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Державний секретар США Ентоні Блінкен виступив на сцені з музичним ансамблем в рамках нової ініціативи «музичної дипломатії» Global Music Diplomacy Initiative.

Global Music Diplomacy Initiative створили задля використання музики як інструменту дипломатії. Мета — просувати «мир та демократію та підтримку ширших цілей політики США».

Метою ініціативи є використання можливостей державно-приватного партнерства для створення музичної екосистеми, що сприяє розвитку економічної рівності та креативної економіки, створює можливості і забезпечує доступ до освіти.

Держдеп США

У рамках презентації ініціативи Блінкен зіграв на гітарі та виконав блюзовий стандарт Hoochie Coochie Man Мадді Вотерса.

Також метою Global Music Diplomacy Initiative є включення американської музики та пісень у навчальні програми в різних країнах світу у рамках вивчення англійської мови.

Варто зазначити, що Блінкен вже довгий час є гітаристом-аматором, проте він вперше зіграв на сцені під час своїх обов’язків держсекретаря. У посадовця є навіть власний однойменний гурт ABlinken з релізами пісень на платформах.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...