Реклама

🤯 Кеті Перрі продала права на свою музику за 225 млн доларів

Čytaty latynkoju
🤯 Кеті Перрі продала права на свою музику за 225 млн доларів
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤯 Кеті Перрі продала права на свою музику за 225 млн доларів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Кеті Перрі продала свої музичні права компанії Litmus Music. Джерела повідомляють, що ціна склала $225 мільйонів.

Угода містить частку видавничі права на п’ять альбомів, які співачка випустила в період з 2008 по 2020 рік: One of the Boys, Teenage Dream, Prism, Witness і Smile.

Пісні Кеті є невід'ємною частиною глобальної культурної тканини. Ми дуже вдячні, що знову працюємо разом з таким надійним партнером, чия чесність сяє у всьому, що вона робить.

Хенк Форсайт , виконавчий директор Litmus Music

Допоміг з придбання каталогу Carlyle Global Credit, який інвестував капітал у цю угоду. Зазначається, що з 2018 року Carlyle Global Credit спрямував понад 3 мільярди доларів у сферу спорту, медіа та розваг, а також навколо неї.

Компанію Litmus Music запустили влітку 2022 року. Першу велику покупку дистриб’ютор зробив у грудні того ж року, придбавши права Кіта Урбана на його майстер-записи.

Раніше ми розповідали, що Бейонсе звинуватили у зростанні інфляції у Швеції. Причиною стали концерти співачки — зірка розпочала свій тур Renaissance саме зі Швеції.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...