Реклама

🎸 Вокаліст Twisted Sister піддав критиці концепцію нового туру Metallica

Čytaty latynkoju
🎸 Вокаліст Twisted Sister піддав критиці концепцію нового туру Metallica
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Вокаліст Twisted Sister піддав критиці концепцію нового туру Metallica
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Починаючи з квітня Metallica продовжує свій тур, який відбувається на честь виходу нової платівки гурту 72 Seasons. Особливістю цього туру є те, що він проводиться під вивіскою No Repeat Weekend, тобто група проводить два концерти у одному місті та грає два абсолютно різні сети з пісень.

Нещодавно фронтмен гурту Twisted Sister, Ді Снайдер, вирішив поділитися своїми думками з приводу такої концепції концертів та загалом про таке явище, коли гурти намагаються зіграти наживо якісь свої рідкісні композиції. В ефірі подкасту Shout It Out Loudcast він відзначив:

Ну, я не знав, що вони це роблять, і треба віддати їм належне, але я думаю, що це трохи корисливо. І це дійсно приваблює лише невеликий відсоток натовпу. Більшість людей, які ходять на ці концерти — і не тільки … (це також стосується) KISS і Twisted — вони там заради хітів. Відсоток людей, які знають більш глибокі речі і готові змиритися з тим, що одного разу не почують Enter Sandman, дуже малий.

Після цього він вирішив згадати власні приклади з кар’єри, коли він не виконував на концерті ті чи інші хіти. Снайдер відзначив, що у таких випадках йому доводилося стикатися з великим невдоволенням фанатів, які хотіли почути свої улюблені треки. Тому він і відзначає, що можливо Metallica доволі корислива у цьому питанні, адже продає квитки на два концерти фанатам, які будуть сподіватися, що на одному з них точно зможуть почути свій улюблений хітовий трек.

Він також звернувся до ведучих подкасту вказуючи на них, як хардкорних фанатів, які люблять весь репертуар гурту:

На жаль, ви, хлопці, ... і такі, як ви, є меншістю; вони навіть не наближаються до більшості. Ви — 10%, 5%, 1% натовпу, який дійсно хоче почути більш невідомі пісні і буде насолоджуватися ними … (Проте) більшість із них не є хардкорщиками, і вони заповнюють цю арену, вони заповнюють цей фестиваль. Вони тут, щоб почути великі пісні, і саме тоді вони запалюються, і ви могли бачити їхню реакцію.

Однак після виходу подкасту і публікації його на сайтах Ді Снайдер поспішив вибачити перед Metallica. Він вирішив відзначити, що в ніякому разі не критикував гурт, а лише відзначав особливості фанатів великих гуртів на концертах.

Після цього також сам акаунт подкасту вирішив також зазначити, що у записі ефіру йдеться не про немає критики Metallica та те, що Снайдер дійсно не хотів нікого ображати.

Дійсно, Снайдер скоріше відзначав особливості фанатів на концертах, адже не усі готові пожертвувати найулюбленішим треком заради менш відомого.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...