Реклама

🥵 Майлі Сайрус розповіла чому не любить концертні тури

Čytaty latynkoju
🥵 Майлі Сайрус розповіла чому не любить концертні тури
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🥵 Майлі Сайрус розповіла чому не любить концертні тури
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Майлі Сайрус розповіла, що їй не подобаються концертні тури, а також розповіла, що причиною цьому є те, що це не найздоровіше заняття.

У серії відео під назвою Used To Be Young (присвячені однойменному синглу, який вийшов раніше), які опубліковані у TikTok Сайрус, співачка розповіла, що проблема гастролей для неї в тому, що це доволі важко з фізичного та психологічного боку.

Це те, чого люди насправді не розуміють у гастролях — це те, що хоча шоу триває лише 90 хвилин, але це твоє життя. Якщо ви виступаєте на певному рівні інтенсивності та досконалості, має бути відповідно однакова кількість часу на відновлення та відпочинок. Існує певний рівень его, який повинен відігравати певну роль, і я відчуваю, що під час туру ним зловживаю.

Щодо «его» Сайрус відзначає, що це доволі важко для артиста завжди залишатись в тонусі та створювати образ активності, коли він перебуває на сцені. Також не легко завжди бути центром уваги та певним символом для людей, адже це стирає «людяність та зв’язок» з іншими.

Нагадаємо, на початку цього року Майлі Сайрус випустила альбом Endless Summer Vacation. Перший сингл Flowers дебютував на першому місці та став найбільшим хітом співачки в її кар’єрі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...