Реклама

😁 Перша пісня гурту Ghost була написана «майже як жарт»

Čytaty latynkoju
deviantart.com
😁 Перша пісня гурту Ghost була написана «майже як жарт»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😁 Перша пісня гурту Ghost була написана «майже як жарт»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За останнє десятиліття не багато метал-гуртів можуть похвалитися великою популярністю. Однак у цьому списку є доволі цікаве виключення під назвою Ghost.

Шведський гурт лідером якого є Тобіас Форге зумів просто таки вибухнути в середовищі шанувальників рок та метал сцени, хоча й не тільки, адже Ghost, окрім того, щоб збирати величезні зали, отримувати нагороди також зумів завіруситися у TikTok з піснею Marry On The Cross серед взагалі далеких від металу осіб.

Однак всього цього не було б без одного-єдиного треку, який за словами Форге був написаний майже жартома.

У своєму інтерв’ю для Metal Hammer фронтмен розповів, що перша пісня Ghost, яку він написав, не обов’язково мала сприйматися цілком серйозно:

Ghost почався з пісні Stand By Him, яка зрештою вийшла на нашому першому альбомі. Я написав її спонтанно, як експеримент — майже як жарт, якщо хочете, у 2006 році. Коли я записував її вперше, у мене вдома не було ніякого обладнання, тож довелося піти до друга додому. Ми зробили це дуже грубе демо. Він сказав, що це було чудово. Він грав зі мною в Subvision, Repugnant і Crashdïet, але ми перестали грати разом. Він запитав: «Може, створимо новий гурт?», а я відповів: «Ця пісня це єдине, що у мене є. Якщо я придумаю ще дві, я зможу їх записати. Якщо я зможу придумати ще дві пісні, і вони будуть схожі, то звичайно». Але вони повинні були бути такими ж грайливими і спонтанними, і, звичайно ж, вони такими і були.

Як бачимо, ось така доволі проста ситуація дала поштовх до створення одного за найбільших метал-гуртів сучасності.

Нагадаємо, що нещодавно гурт Ghost також випустив EP з каверами на популярні метал та поп пісні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...