Реклама

🤔 Гурт The Killers вибачився після того, як вивів російського фаната на сцену в Грузії

Čytaty latynkoju
The Killers
🤔 Гурт The Killers вибачився після того, як вивів російського фаната на сцену в Грузії
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤔 Гурт The Killers вибачився після того, як вивів російського фаната на сцену в Грузії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Учасники The Killers перепросили після того, як їх освистали за запрошення російського фаната на сцену під час концерту в Грузії.

Гурт, який виступав на Black Sea Arena в Батумі, запросив росіянина зіграти на барабанах під час виконання пісні For Reasons Unknown. Крім того, фронтмен гурту Брендон Флаверс представив росіянина іншим шанувальникам дивними словами.

Не знаємо етикету цієї країни, але цей хлопець — росіянин. Вам окей, що сюди прийшов росіянин?

Брендон Флаверс

Шанувальникам з Грузії не сподобалась витівка музиканта, тому публіка почала свистіти та незадоволено кричати у відповідь.

Вже після пісні Флаверс звернувся до натовпу, запитавши:

Ви не можете зрозуміти, чи є хтось вашим братом? Він не твій брат? Ми всі розділяємось на кордонах наших країн? … Хіба я не ваш брат, будучи з Америки?

Брендон Флаверс

Флауерз також закликав авдиторію відсвяткувати те, що «ми тут разом». «Я не хочу, щоб це стало потворним. І я сприймаю вас як своїх братів і своїх сестер», додав артист.

Деякі шанувальники вирішили покинути концерт на знак протесту. Вже після виступу гурт зробив заяву, в якій попросив вибачення та сказав, що «вони не хотіли нікого засмутити».

Добрі люди Грузії, у нас ніколи не було наміру когось образити! У нас є давня традиція запрошувати людей грати на барабанах, і зі сцени здавалося, що перша реакція натовпу свідчила про те, що вони погоджуються, щоб сьогоднішній глядач вийшов на сцену разом з нами. Ми усвідомлюємо, що коментар, який має на меті припустити, що вся аудиторія та шанувальники Killers є «братами та сестрами», може бути неправильно витлумачений. Ми не хотіли нікого засмутити і просимо вибачення. Ми підтримуємо вас і сподіваємося скоро повернутися.

The Killers

Наступний виступ The Killers відбудеться на фестивалі Lovestream у Братиславі 18 серпня.

Раніше ми розповідали, що гурт Imagine Dragons випустив кліп Crushed із кадрами наслідків війни в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...