Реклама

🎤 Ганс Циммер викупить історичну студію, де записували Девіда Бові та The Beatles

Čytaty latynkoju
BBC
🎤 Ганс Циммер викупить історичну студію, де записували Девіда Бові та The Beatles
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎤 Ганс Циммер викупить історичну студію, де записували Девіда Бові та The Beatles
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

BBC продала Maida Vale Studios у Лондоні. Історичну музичну студію, де записували Девіда Бові, The Beatles, Led Zeppelin та інших, купив композитор Ганс Циммер.

Варто зазначити, що Циммер не єдиний, хто тепер володіє приміщенням. Загалом, права на Maida Vale Studios отримали чотири сторони: Тім Беван та Ерік Феллнер (голови кіностудії Working Title), а також сам Циммер з його бізнес-партнером Стівеном Кофскі.

Після того, як партнери отримають студію від BBC, планується оновлення приміщення. Оригінальний фасад будівлі збережуть, а також створять некомерційний освітній заклад.

Вперше я працював на у цій студії 45 років тому. Я був ще дитиною, я був у захваті від того, що мене запросили грати на одній з моїх перших сесій. Я досі пам'ятаю сильний потяг, бажання доторкнутися до стін, ніби це якимось чином дозволило б мені з'єднатися з артистами, чия надзвичайна музика щодня резонувала на цих стінах. Це було місце, де революційна наука служила мистецтву, це було місце, яке надихало тебе віддавати свої сили, де музика звучала цілодобово, а мистецтво сприймалося серйозно. Для людей від людей. Це було місце, яке не давало таким музикантам, як я, опустити руки.

Ганс Циммер

BBC придбало студію у 1933 році, де згодом записувалися багато зірок. Потім, вже у 2018 році, BBC вирішила перенести свою діяльність з Maida Vale Studios до нового, спеціально побудованого приміщення також у Лондоні.

Раніше ми розповідали, що студія актора та музиканта Дональда Гловера Gilga шукає працівників.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...