Реклама

⚽ Jay-Z планує купити футбольний клуб Тоттенгем

Čytaty latynkoju
The Carters
⚽ Jay-Z планує купити футбольний клуб Тоттенгем
  1. Головна
  2. Музика
  3. ⚽ Jay-Z планує купити футбольний клуб Тоттенгем
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Репер Jay-Z планує придбати футбольний клуб «Тоттенгем Готспур», якщо теперішній власник, Джо Льюїс, відмовиться від права власності.

Наразі британського мільярдера Джо Льюїса, сімейний траст якого володіє футбольним клубом, звинувачують в інсайдерській торгівлі та шахрайстві з цінними паперами. Загалом, Льюїс отримав 16 звинувачень — якщо його визнають винним, йому доведеться відправитися за ґрати та відмовитися від права власності на клуб «Тоттенгем Готспур».

Таким чином, один з близьких до Jay-Z людей розповів The Daily Express, що якщо Льюїс покине посаду, то репер може спробувати придбати футбольну команду.

Також інсайдер розповів, що «поки що невідомо, чи піде пан Льюїс з клубу безплатно». Якщо ні — Jay-Z може придбати його частку, якщо вважатиме, що «ціна буде правильною». Наразі орієнтовна ринкова вартість футбольного клубу складає приблизно 2,8 мільярда доларів. Зазначається, що Jay-Z вважає за можливе придбання клубу, особливо за підтримки інших інвесторів.

Варто зазначити, що Jay-Z вже намагався купити інший британський футбольний клуб. У 2010 році він хотів стати головним інвестором «Арсеналу», однак це не увінчалося успіхом. Вже тоді репер казав, що у майбутньому може придбати клуб, «якщо випаде слушна нагода».

Раніше ми розповідали, що Jay-Z отримав власну тимчасову виставку у Бруклінській публічній бібліотеці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...