Реклама

🎤 Концерти The Weeknd на London Stadium встановили новий рекорд відвідуваності

Čytaty latynkoju
🎤 Концерти The Weeknd на London Stadium встановили новий рекорд відвідуваності
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎤 Концерти The Weeknd на London Stadium встановили новий рекорд відвідуваності
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

The Weeknd на разі перебуває в стадіонному турі After Hours Til Dawn. Зокрема, співак виступав на London Stadium, де встановив новий рекорд відвідуваності стадіону.

В рамках свого туру музикант відіграв два концерти на стадіоні, збудованому до Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні, 7 та 8 липня.

За два вечори на London Stadium завітало 160 тис. людей, що є новим рекордом відвідуваності. Ба більше — це рекорд за кількістю глядачів як для дводенного, так і для одноденного концерту на стадіоні — 80 тис. глядачів.

Наразі на тур The Weeknd вже купили понад два мільйони квитків по Європі, Південній Америці та Мексиці. Тур After Hours Til Dawn продовжиться в Барселоні, Мілані та Парижі, а цієї осені розпочнеться на території Латинської Америки.

Крім того, раніше The Weeknd підтвердив, що зараз він «завершує» роботу над своїм новим альбомом.

Раніше ми розповідали, що співак випустив трек Family у виконанні актриси та піаністки Сюзанни Сон та The Weeknd, а також нову композицію Майка Діна Devil’s Paradise. Загалом, перші епізоди серіалу The Idol, де зіграв співак, викликали суперечки серед критиків. На тлі цього ми вигадали власний серіал про The Weeknd.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...