Реклама

Прах матері, секс-іграшки, сосиски: шанувальники знов жбурляють у кумирів дивні речі

Čytaty latynkoju
Music Maychem
Прах матері, секс-іграшки, сосиски: шанувальники знов жбурляють у кумирів дивні речі
  1. Головна
  2. Музика
  3. Прах матері, секс-іграшки, сосиски: шанувальники знов жбурляють у кумирів дивні речі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

    Останнім часом на концертах іноземних виконавців народився тренд кидати речі в зірок. Насправді цей тренд зовсім не новий — люди робили так навіть 50 років тому. Розповідаємо, що коїться.

    Нещодавно проти кидання речей на сцену цього виступила Адель — вона пригрозилася «вбити будь-якого фаната», який насмілиться жбурнути в неї чимось. Під час виступу в Caesar’s Palace в Лас-Вегасі, співачка прокоментувала серії останніх інцидентів:

    Останнім часом артистам стає все страшніше виступати наживо: фанати не на жарт активізувалися та почали кидати в зірок різні дивні речі. Наприклад, Lil Nas X призупинив шоу у Швеції 1 липня після того, як фанат кинув на сцену секс-іграшку. Репер розгубився лише на мить, а після концерту й зовсім взяв собі новий псевдонім у Twitter — “pussy”.

     

    Більш трагічний випадок трапився зі співачкою Bebe Rexha. Шанувальник жбурнув у артистку телефоном та потрапив в обличчя.

    Інцидент стався на шоу співачки в Нью-Йорку 18 червня. Телефон влучив в голову співачки — вона спочатку схопилася за неї, після чого впала. Шоу довелося перервати, а «бейсболіста» затримали. Bebe Rexha згодом наклали шви, а чоловіка, який кинув гаджет, затримали. За його словами, він жбурнув телефоном, тому що думав, що це буде смішно.

    Нещодавно схожий випадок стався з Pink — його навіть можна назвати creepy. Якийсь шанувальник під час виступу співачки на BST Hyde Park жбурнув на сцену… мішок з прахом своєї матері.

    На кадрах, які опублікували шанувальники, можна побачити, як співачка-автор пісень нахиляється, щоб подивитися на сумку, і ненадовго припиняє співати, намагаючись зрозуміти, що в ній було. «Почекай, це твоя мама? Я не знаю, як я ставлюся до цього», — резюмувала Pink та віднесла пакет до краю сцени.

    Ще один травматичний досвід отримала кантрі-співачка Келсі Баллеріні — їй потрапили в око «браслетом дружби». Зірка була змушена ненадовго призупинити своє шоу, а потім й зовсім покинула сцену. Вже після шоу Баллеріні запевнила шанувальників, що фізично з нею все добре, проте вона дуже налякана інцидентом.

    Усі вищезгадані випадки трапились з артистами протягом останніх декількох тижнів. Проте найприголомшливішим (хоча й не зовсім «на тему») інцидентом став шанувальник співачки Ейви Макс (Ava Max). Він просто вийшов на сцену та дав зірці ляпаса прямо під час шоу.

    Чому такий тренд знов набрав популярності — залишимо на розсуд нашим читачам. Але ми не можемо не зазначити, що й раніше таки «дикі» моменти траплялися під час концертів. Нижче короткий перелік найдивніших речей, які шанувальники жбурляли на сцену:

    Еліс Купер — жива курка

    Насправді зараз буде одночасно шокуюча та доленосна подія. У вересні 1969 року хтось жбурнув на сцену до Купера живу курку. Тоді майбутній майстер епатажу та жахів не знав, що курки не вміють літати — тому кинув бідну пташку назад у натовп, з розрахунком, що та улетить.

    Як кажуть шанувальники, курка впала у перші ряди, де у той час були фанати в інвалідних візках. На наступний день ЗМІ розповіли цю історію, трішки прикрасивши її: так Еліс Купер став відомим, як музикант, що «відірвав курці голову під час концерту та випив усю кров». Довгий час менеджмент артиста не заперечував версію ЗМІ — тоді вважалось, що інцидент піде на користь іміджу.

    Леді Гага — сосиски

    Свій травматичний досвід пережила й співачка Леді Гага. У далекому 2012 році, під час виступу в Барселоні, хтось жбурнув на сцену до співачки сосиски. У ЗМІ одразу з’явилися догадки, чому невідомий шанувальник обрав саме сосиски — в той час Гагу фетшеймили за її вагу. Те шоу також «запам’яталося» адекватним шанувальникам тим, що співачку згодом знудило прямо на сцені — що в купі призвело до чуток про здоров’я зірки.

    Не знаємо, чи ті сосиски так повпливали на Гагу, але роками зірка ще не раз буде епатувати авдиторію «м’ясною темою» — то одягнеться у сукню з сирого м’яса, то буде готувати сосиски прямо на сцені.

    Важливо: відео нижче містить шокуючі кадри:

    Оззі Осборн — живий кажан

    Історія, яку знають усі, проте яку неможливо пропустити. У 1982 році Оззі Осборн прославився тим, що відкусив голову живому кажану, якого фанат кинув на сцену.

    Згодом ікона року розповість, що вважав кажана гумовим, тому пішов на цей крок. Кажан, до речі, не витерпів дії Осборну, тому кусьнув музику у відповіть. Ще й так, що Оззі довелося їхати в лікарню та робити уколи від сказу.

    Важливо: відео нижче хоч й імітація того концерту, проте усе одно містить шокуючі кадри:

    Девід Бові — льодяник

    У 2004 році під час виступу в норвезькій столиці Осло легендарному музиканту Девіду Бові в око влучили льодяником. Кажуть, настільки влучно, що цукерка аж прилипла до ока.

    Співак припинив шоу та вдався до допомоги медперсоналу. На щастя, з оком співака обійшлося.

    Гаррі Стайлс — льодяник та тампони

    Гаррі Стайлс дійсно має дещо спільно з Бові — йому також влучили в око льодяником. У 2020 році попспівак та ексучасник гурту One Direction виступав в Каліфорнії, де шанувальник жбурнув в нього Skittles. Згодом стало відомо, що око Стайлза не постраждало.

    Ще раніше, коли Стайлс був у One Direction, в нього кидали тампони. Це не був один окремий випадок — гігієнічним засобом в гурт кидали регулярно.

    Звісно, робити вищезгадані речі, та й взагалі щось жбурляти в артистів, непотрібно. Влучно нещодавно зазначив ведучій Зейн Лоу — виконавцям інколи потрібна сміливість і справжня вразливість, щоб грати перед тисячами людей.

    Також пропонуємо написати нам в коментарях, які історії про жбурляння предметів на сцену чули ви 👇

    Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

    Share
    Написати коментар
    loading...