Реклама

👹 Slipknot тизерить нового учасника гурту

Čytaty latynkoju
wallpapers.com
👹 Slipknot тизерить нового учасника гурту
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👹 Slipknot тизерить нового учасника гурту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Здається на те, що Slipknot дражнить шанувальників новим учасником гурту.

Сьогодні група опублікувала у своїх соціальних мережах зображення невідомого учасника у новій масці з капюшоном. Пост не супроводжувався жодним підписом, що спантеличило багатьох фанатів.

Маска неназваного учасника являє собою чорний шкіряний капюшон, з застібкою-блискавкою і червоною фарбою навколо очей і рота.

Перед тим, як опублікувати зображення, Slipknot розмістив в соціальних мережах заяву, в якій йдеться про те, що давній семплер і клавішник гурту Крейг Джонс покинув гурт. Більше група нічого не сказала про цю ситуацію й лише побажала йому всього найкращого. Згодом Slipknot видалив цей пост.

Однак на сайті Knotfest (власного музичного фестивалю Slipknot) залишається активним пост, який містить заяву про відхід Крейга Джонса. Музикант був учасником гурту з 1996 року, надаючи семпли та клавішні. Він записав разом з гуртом всі сім студійних альбомів гурту на тепер.

Ця новина з’явилася незабаром після того, як вчора гурт розпочав своє європейське турне. Перед початком туру перкусіоніст і бек-вокаліст Шон Крехан написав у соціальних мережах, що він пропустить турне, щоб підтримати свою дружину «через проблеми зі здоров’ям». Він додав, що повернеться на сцену якомога швидше.

Відхід Джонса і його заміна (якщо це буде підтверджено) ознаменує собою четвертий випадок заміни старого учасника гурту. Зовсім недавно, у 2019 році, група запросила Майкла Пфаффа на місце ударника Кріса Фена.

До цього до Slipknot приходили барабанщик Джей Вайнберга та басист Алессандро Вентурелла, які замінили Джої Джордісона, який помер у 2021 році, та Пола Грея, який помер у 2010 році.

Напередодні Корі Тейлор виклав сингл з майбутнього сольного альбому.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...