Реклама

🦎 King Gizzard & the Lizard Wizard випустили сингл з нового альбому. Дивіться кліп

Čytaty latynkoju
youtube.com
🦎 King Gizzard & the Lizard Wizard випустили сингл з нового альбому. Дивіться кліп
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🦎 King Gizzard & the Lizard Wizard випустили сингл з нового альбому. Дивіться кліп
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

King Gizzard & the Wizard Lizard, плідний австралійський рок-гурт, відомий тим, що любить змішувати жанри. Цього разу група повертається до треш-металу з новим альбомом під назвою (наберіть повітря) Petrodragonic Apocalypse; or, Dawn of Eternal Night: An Annihilation of Planet Earth and the Beginning of Merciless Damnation.

Petrodragonic Apocalypse буде вже 24-им альбомом гурту. Реліз має відбутися 16 червня на лейблі KGLW. Раніше King Gizzard анонсували вихід нової платівки, а сьогодні гурт випустив перший сингл Gila Monster.

Також «гіззарди» додали моторошне відео, в якому фронтмен Стю Маккензі в плащі співає на вершині засніженої гори, в той час, як інші учасники гурту збираються навколо відьомського казана.

King Gizzard, до складу якого входять Маккензі, Амброуз Кенні-Сміт, Кук Крейг, Джоуї Уокер, Лукас Гарвуд і Майкл Кавана, з головою занурилися у треш-метал з альбомом 2019 року Infest the Rats’ Nest. Сам гурт також відзначає, що, «експеримент Rats’ Nest» став одним із найулюбленіших у дискографії.

З того часу King Gizzard встиг випустити уже дев’ять студійних альбомів, у тому числі п’ять лише за один 2022 рік.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...