Реклама

📿 Лана Дель Рей випустила 10-хвилинний кліп на Candy Necklace

Čytaty latynkoju
youtube.com
📿 Лана Дель Рей випустила 10-хвилинний кліп на Candy Necklace
  1. Головна
  2. Музика
  3. 📿 Лана Дель Рей випустила 10-хвилинний кліп на Candy Necklace
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У новому 10-хвилинному кліпі на пісню Candy Necklace Лана Дель Рей одягає на шию кілька прикрас, але жодна з них не зроблена з цукру. Це нитки перлів і високоякісного срібла, інкрустовані діамантами та коштовним камінням — прикраси для справжньої голлівудської зірки.

Протягом відео, знятого режисером Річем Лі, Дель Рей перевтілюється у провідних леді «Золотої ери Голлівуду», таких як Мерилін Монро, Елізабет Шорт, також відому як Чорна Жоржина. Все це відбувається під акомпанемент Джона Батіста на піаніно.

Кадри, на яких Дель Рей зображена в образі, відіграють другорядну роль порівняно зі сценами залаштунків, які складають більшу частину відео. Співачка проводить більше часу за зачіскою та макіяжем, ніж за мікрофоном чи поруч з Батистом за роялем.

Наприкінці візуального ряду вона повністю зникає з поля зору. Натомість на екрані з’являються діаманти та рубіни, що падають і в темно-червону рідину, надто рідку, щоб бути кров’ю, але все ж таки з вагомим символізмом. У наступному кадрі закривавлений одяг звисає з відчинених дверей автомобіля, можливо, натякаючи на жорстоке вбивство Шорт в 1947 році.

Коли Дель Рей повертається на екран, вона лежить на землі, впираючись руками в землю, щоб її сфотографували, коли вона отримує зірку на Голлівудській алеї слави. Чорно-біле відео наповнюється кольором, і співачка повертається до реальності.

Також напередодні гурт Imagine Dragons випустив кліп Crushed із кадрами наслідків війни в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...