Реклама

😮 The Weeknd може відмовитися від свого псевдоніма

Čytaty latynkoju
The Weeknd
😮 The Weeknd може відмовитися від свого псевдоніма
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😮 The Weeknd може відмовитися від свого псевдоніма
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ейбел Тесфає, більш відомий як The Weeknd, може відмовитись від свого псевдоніма. Співак натякнув, що хоче «вбити сценічний образ» після наступного альбому.  

В інтерв’ю журналу W Magazine Тесфає зазначив, що його майбутній альбом стане завершенням трилогії, яка розпочалася з релізу After Hours. Цей проєкт, за його словами, міг би стати фіналом The Weeknd.

Альбом, над яким я зараз працюю, — це, ймовірно, моя остання робота як The Weeknd. Це те, що я повинен зробити. Як The Weeknd, я сказав усе, що міг сказати.

The Weeknd, співак

Також виконавець зазначив, що зараз проходить «катарсичним шляхом». Музикою The Weeknd планує займатись й надалі, проте наразі не впевнений, що під старим псевдонімом.

Я все одно буду робити музику, можливо, як Abel, можливо, як The Weeknd. Але я все одно хочу вбити The Weeknd. Зрештою так й буде. Я точно спробую скинути цю шкіру і відродитися.

The Weeknd, співак

Окрім нового альбому, виконавець також працює над майбутнім серіалом для HBO — The Idol. Прем’єра запланована вже на 4 червня, подивитись тизер можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...