Реклама

🎹 Strichka повертається: музичний фестиваль пройде у травні

Čytaty latynkoju
Strichka
🎹 Strichka повертається: музичний фестиваль пройде у травні
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎹 Strichka повертається: музичний фестиваль пройде у травні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Організатори українського музичного фестивалю Strichka оголосили, хто з музикантів виступить на заході. Загалом у лайнапі 45 артистів, серед яких пʼятеро іноземців.

Фестиваль прийматиме Стрічкоткацька фабрика. З інших країн до Strichka приїдуть: Afriqua (США), Franck Vigroux & Antoine Schmitt (Франція), а також Kind Des Geistes і John Dimas (Німеччина).

Двадцятого та двадцять першого травня, майже всі будівлі та поверхи фабрики об'єднаються у єдиний простір та приймуть у своїх стінах велику дружню спільноту культур та мистецтв, музики та декорацій. В суботу ворота фабрики відкриються об одинадцятій ранку і вже з пів на дванадцяту почнуть відкриватися танцполи. Цього року через комендантську годину замість щорічного почесного відкриття у дворі матимемо закриття першого дню фестивалю: як стемніє, очікуємо на аудіовізуальний перформанс Atotal від французів Franck Vigroux & Antoine Schmitt.

Strichka, пресслужба фестивалю

Серед українських виконавців варто очікувати Alina Pash, Ship Her Son, Alex Savage, Ponura тощо.

На фестивалі, який триватиме два дні, будуть сім локацій для виступів: Metaculture, Mezzanine, Closer, Otel, Lesnoy Prichal, Yard і Closer Connection. Окрім виступів артистів, організатори обіцяють світлове шоу, декорації та фудкорт.

Захід пройде 20–21 травня, вартість квитків – від 1350 гривень.

Раніше ми розповідали, які прямі трансляції виступів на фестивалі Coachella можна подивитись на YouTube.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...