Реклама

😭 Fall Out Boy продають вініл з людськими сльозами «для максимальної емоційної вірності»

Čytaty latynkoju
youtube.com
😭 Fall Out Boy продають вініл з людськими сльозами «для максимальної емоційної вірності»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😭 Fall Out Boy продають вініл з людськими сльозами «для максимальної емоційної вірності»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За останні два десятиліття альбоми Fall Out Boy, безумовно, згенерували значну кількість сліз, але що, якби альбоми Fall Out Boy були зроблені зі сліз?

Що ж, ветерани поп панку анонсували Crynyl, лімітовану серію вінілу, наповнену справжніми, реальними сльозами артистів. Першою просякнутою сльозами платівкою стане їхній останній альбом So Much (For) Stardust.

Fall Out Boy натякнули на Crynyl ще у березні, коли опублікували в Instagram відео, на якому Піт Вентц наносить сльозогінну паличку, нарізає цибулю і мило згадує про свою дружбу з Патріком Стампом. Все це було заради секретного майбутнього проєкту.

Ці сльози, вочевидь, потрапили на одну з 50 копій So Much (For) Stardust на Crynyl, які упаковані в коробку-скриньку з вбудованим повнофункціональним диспенсером для серветок.

На жаль для фанатів Fall Out Boy, перший тираж So Much (For) Stardust на Crynyl вже розпродано, але, схоже, вже є плани на випуск нових альбомів, над якими можна буде поридати.

Побачити заплаканого Вентца можете у промокліпі Crynyl нижче.

Серед інших нещодавніх інноваційних вінілових новин варто відзначити австралійський гурт Private Function. Учасники раніше цього року вирішили виготовити свій останній альбом, використовуючи власну сечу.

Ми, у редакції, гадаю, візьмемо лише сльози, дякую!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...