Реклама

🤘 Джордж Майкл може потрапити до Зали слави рок-н-ролу 2023 року

Čytaty latynkoju
Wikimedia
🤘 Джордж Майкл може потрапити до Зали слави рок-н-ролу 2023 року
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤘 Джордж Майкл може потрапити до Зали слави рок-н-ролу 2023 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цього року відомий співак Джордж Майкл може потрапити до Зали слави рок-н-ролу. За нього проголосували понад мільйон користувачів.

Друге місце серед претендентів зайняла співачка Сінді Лопер (928 113 голосів), за нею йдуть Уоррен Зевон (634 130), гурти Iron Maiden (449 682) та Soundgarden (427 040).

Голосування за цьогорічний вступ до Зали слави розпочалось у лютому. Серед інших номінантів представлені: Кейт Буш,  Міссі Елліотт,  Rage Against The Machine, The White Stripes, Sheryl Crow, Warren Zevon, A Tribe Called Quest, Willie Nelson та The Spinners. Також до переліку приєднались гурти Joy Division та New Order, проте як один номінант. 

Варто зазначити, що перемога у голосуванні фанатів не є підтвердженням того, що Джордж Майкл остаточно потрапить до Зали слави. Минулі роки престижне звання отримували лише чотири з п’яти переможців опитування. Переможців остаточно оголосять вже цієї середи, 3 травня. 

Між тим, Міссі Елліотт та The White Stripes номіновані на Залу слави вперше — право на участь можна отримати лише через 25 років після виходу дебютного альбому.

Джордж Майкл — популярний англійський співак, автор пісень та володар двох премій Ґреммі. Виконавець помер 25 грудня 2016 року на 54-му році життя.

Зала слави рок-н-ролу (Rock and Roll Hall of Fame) — організація та музей, які знаходяться в Клівленді, США. Музей присвячений найвпливовішим виконавцям, продюсерам та іншим особистостям, що зробили значний внесок у розвиток музичної індустрії.

Раніше стало відомо, що відомий гурт Aerosmith, імовірно, готують прощальний тур — на концертних майданчиках почали з’являтися вивіски з логотипом гурту і написом Peace Out, а на сайті колективу з’явився годинник зворотного відліку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...