Реклама

🙅 Френк Оушен скасував свій виступ не другому тижні Coachella

Čytaty latynkoju
🙅 Френк Оушен скасував свій виступ не другому тижні Coachella
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🙅 Френк Оушен скасував свій виступ не другому тижні Coachella
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Френк Оушен вирішив не дивувати своїх шанувальників та скасував свій виступ на другому тижні Coachella, як повідомляється через травму ноги.

Про це у середу заявив представник співака для The Hollywood Reporter:

Після травми ноги на території фестивалю протягом тижня, що передував першому вікенду, Френк Оушен не зміг провести заплановане шоу, але все ще мав намір виступати, і через 72 години шоу було перероблено через необхідність. За порадою лікаря, Френк не може виступати на другому вікенді через два переломи та розтягнення м’язи лівої ноги.

Додамо, що недільний виступ, став першим для Френка Оушена за шість років. Пауза могла б бути меншою, проте його виступ на Coachella у 2020 році було скасовано через COVID-19.

Раніше того ж дня було повідомлення, що сет Оушена не транслюватиметься в прямому ефірі на YouTube, як решта фестивалю, розчарувавши багатьох шанувальників, які сподівалися скористатися рідкісною можливістю побачити Оушена. Хоча попри це ви можете насолодитися виступом Оушена за цим посиланням з відео від фаната, який відзняв весь сет.

Виступ Френка Оушена почався незабаром після 23:00 після довгого очікування, різко розпочавшись із Novacane. Зазначається, що виконання було приголомшливим і ідеальним, хоча Оушен сидів посередині сцени, заховавши обличчя в синьому худі, частково повернувшись спиною до натовпу.

Відзначається, також, що виступ Оушена довелося корегувати в останню хвилину, оскільки він пошкодив щиколотку під час репетиції, що й призвело до такого «загадкового» виступу артиста.

У своїй заяві в середу Оушен сказав:

Це було хаотично. У хаосі є якась краса. Це не те, що я мав на меті показати, але мені було приємно бути там, і до зустрічі.

Своєю чергою Джастін Бібер, який спостерігав за виступом Оушена, написав пост на підтримку співака в соціальних мережах:

Я був вражений виступом Френка Оушена на Coachella. Його артистизм просто неперевершений, його стиль, його смак, його голос, його увага до деталей. Я був глибоко зворушений. Це викликало у мене бажання продовжувати й ставати кращим як артист. Він продовжує встановлювати високу планку і подарував мені ніч, яку я ніколи не забуду! Дякую, Френк.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...