Реклама

👮🏻‍♂️ Coachella оштрафували на $117 000 за порушення комендантської години три ночі підряд

Čytaty latynkoju
👮🏻‍♂️ Coachella оштрафували на $117 000 за порушення комендантської години три ночі підряд
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👮🏻‍♂️ Coachella оштрафували на $117 000 за порушення комендантської години три ночі підряд
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фестиваль Coachella було оштрафовано на 117.000 доларів за порушення комендантської години в Індіо, штат Каліфорнія. Цю інформацію підтвердили порталу Pitchfork представники міста.

Фестиваль мав завершитися о 00:00 за тихоокеанським стандартним часом у неділю ввечері, але сет хедлайнера Френка Оушена тривав близько 25 хвилин після початку комендантської години. Крім того, Coachella також порушила комендантську годину о 1:00 у п’ятницю та суботу на 25 хвилин і 22 хвилини відповідно.

Ці штрафи є частиною угоди між містом Індіо та організатором фестивалю компанією Goldenvoice, яка набула чинності ще у 2013 році. У цьому документі зазначено, що навіть п’ять хвилин після комендантської години призведе до щоденного штрафу в розмірі $20 000. Після цього кожна хвилина коштує $1 000 за хвилину.

Самі кошти зі штрафів спрямовуються до загального фонду міста Індіо, який використовується на поточні витрати, громадські роботи, поліцію та пожежну службу.

Додамо, що хедлайнерський сет Френка Оушена у неділю розпочався майже на годину пізніше запланованого. Співак виконав перероблені версії пісень зі свого каталогу та кілька каверів. Від головної сцени був подіум і кругла платформа в кінці, але Оушен залишився на головній сцені, переважно співаючи на табуреті та повертаючись назад, щоб поспілкуватися зі своїм гуртом.

Пізніше стало відомо, що Оушен пошкодив щиколотку на початку тижня, і лікарі наказали йому змінити сценічну постановку, що й нібито призвело до такої поведінки Оушена.

Також попри бажання Френка Оушена скасувати пряму трансляцію свого виступу, все-таки можна знайти фанатський запис першого за 6 років концерту артиста.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...