Реклама

👀 Перший сольний альбом D-day від Agust D вийде 21 квітня

Čytaty latynkoju
👀 Перший сольний альбом D-day від Agust D вийде 21 квітня
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Перший сольний альбом D-day від Agust D вийде 21 квітня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Перший сольний альбом “D-day” від Agust D вийде 21 квітня 2023 року о 7 ранку. Чому варто очікувати на цей альбом?

Реліз — 21 квітня 2023, 07:00 за київським часом.

Насправді Agust D вже випускав свою музику, тільки це був не комерційний альбом, а два мікстейпи, які не мали фізичних носіїв і були випущені тільки на стрімінгових платформах. І навіть там, на комерційних платформах, з яких можна було отримувати прибуток з прослуховування музики було викладені не всі пісні мікстейпу. Тільки на soundcloud можна було знайти всі пісні.

Перший мікстейп “Agust D” вийшов у 2016 році, другий мікстейп “D-2” вийшов у 2020 році, і ось тільки зараз Agust D випускає саме свій перший сольний альбом, який матиме фізичне наповнення. І “D-day” стане заключною главою трилогії від Agust D.

Трішки минулого

Вернемося в минуле, у 2020 рік. Отже, початок пандемії, хаосу та невизначеності у світі з карантином. І ось в цей період Agust D починає свою маркетингову компанію по просуванню мікстейпу. Все здавалося йшло чудово, проте було одне але… Насправді фанати та інші люди зовсім не мали дати коли мав виходити мікстейп. Точніше не так. Не було відомо, що взагалі мало вийти. Можливо просто одна пісня чи це просто було фото. Це просто був рахунок до чогось.

Почалося все саме з цього поста в офіційному акаунті.

Як думаєте до якого числа будуть рахувати? Чи коли буде D-0 щось має вийти? Це цілком логічно, тому всі готувалися саме до тієї дати. До 24-25 травня 2020 року. Проте все закінчилося саме на D-2. І далі рахунок не продовжився. Мікстейп вийшов раніше, чим всі думали. Це було неочікувано.

І не зважаючи на це все Agust D б’є декілька рекордів.

Agust D вдалося встановити новий рекорд для південнокорейських сольних виконавців після того, як його мікстейп дебютував під № 11 у Billboard 200. “D-2” — альбом південнокорейського соліста з найвищим рейтингом. Попереднім рекордсменом був “mono” лідера BTS RM, який посів 26 місце. Також “D2” став першим південнокорейським сольним альбомом, який увійшов до топ-10 чарту офіційних альбомів Великобританії та офіційних ірландських альбомів після того, як досяг 7-го та 10-го місць відповідно. І це тільки незначна кількість рекордів. Для того, щоб розписати все потрібно писати іншу статтю.

Тобто дивлячись на ці результати — все це вражає та стає цікаво чи йому вдасться побити нові рекорди? І що саме цього разу підготував для поціновувачів репу.

Отже, що вже відомо про альбом?

Вже відомо, що в альбомі “D-day” буде 10 пісень, як і в мікстейпах. Якщо переглянути трек-лист, то видно що Agust D – це не тільки репер, а і продюсер та сам пише лірику.

Заглавний трек називається 해금 (Haegum, Хегеум) Це традиційний корейський струнний інструмент. І весь цей трек створений тільки Agust D, що ще більше підживлює цікавість. Цікаво дізнатися, про що може бути пісня, коли вона має назву інструменту і що може створити Agust D..

І так, вже вийшла пісня “People Pt.2 (feat. IU)”. Це пісня під номером 6 в трек-листі.

Також виставлені дві частини концепт-фото альбому “D-day”. Перша частина називається “Бути”, а друга “Існувати”. Цікаво, а яка буде третя частина? І як пісня “People Pt.2” зі своїм концептом поєднується зі всім цим альбомом? Можна написати багато теорій, проте краще самому зі всім знайомитися та придумувати свою історію.

Бути

Існування

Ще в інстаграмі є профіль де виставляють дивні пости, які фанати намагаються зрозуміти та отримати підказку на рахунок альбому та про що будуть пісні. Наприклад, одна з теорій говорить, що птахи означають свободу і буде пісня пов’язана зі свободою. Також є координати на карті, проте що означає парк ще не відомо. Можливо там знімався кліп?

Що ж поки що ще не все відомо про альбом, а всі деталі дізнаємося тільки при його виході. Будемо чекати.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...