Реклама

🤘🏻 Metallica випустила новий альбом 72 Seasons та зробила цікавий анонс

Čytaty latynkoju
🤘🏻 Metallica випустила новий альбом 72 Seasons та зробила цікавий анонс
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤘🏻 Metallica випустила новий альбом 72 Seasons та зробила цікавий анонс
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Пропонуємо завершити робочий тиждень за прослуховуванням нового альбому Metallica — 72 Seasons. Виконавці повертаються після семи років перерви з виходу їхнього альбому Hardwired… To Self-Destruct.

Дана платівка є уже одинадцятою для гурту та знаменує собою 40 років з релізу першого альбому Kill ‘Em All у 1983 році.

72 Seasons складається з 12 треків загальною тривалістю понад 77 хвилин. За словами Джеймса Гетфілда, 72 сезони — це перші 18 років життя людини, які формують її:

72 сезони. Перші 18 років нашого життя, які формують наше справжнє чи хибне «я». Уявлення про те, що нам відповіли батьки на питання «Хто ми?». Можливі варіації нашої особи. Я думаю, що найцікавішим є подальше вивчення цих основних переконань та того, як вони впливають на наше сприйняття світу сьогодні. Більшість нашого дорослого досвіду — це відтворення чи реакція на дитячі переживання. В'язні дитинства чи звільнення з тих кайданів, які ми носимо

Додамо, що особливістю нового альбому, яка має порадувати Ларса Ульріха, в порівнянні з останніми є те, що його не злили до мережі за понад тиждень до офіційного релізу. Лише за день до виходу платівки можна було знайти на сабреддіті гурту посилання на копію альбому.

Загалом 72 Seasons та особливо його епічне завершення композицією Inamorata також вдало схарактеризувати на Reddit:

Однак окрім нового альбому Metallica також анонсували трансляцію двох концертів 18 та 20 серпня з Арлінгтону у Техасі в кінотеатрах по всьому світу. Ймовірно, що це також відбудеться й в Україні, адже вчора українські фанати також мали змогу прослухати новий альбом в кінотеатрах нашої країни. Слідкувати за оновленням інформації можна тут.

Слухати можете на Spotify, Apple Music, YouTube Music. Ну або ж можете придбати альбом на фізичному носії.

Раніше учасники Metallica зібрали мільйон доларів на допомогу Україні для організації World Central Kitchen.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...