Реклама

🤘🏻 Український огляд Панк-Рок Музею в Лас-Вегасі

Čytaty latynkoju
🤘🏻 Український огляд Панк-Рок Музею в Лас-Вегасі
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤘🏻 Український огляд Панк-Рок Музею в Лас-Вегасі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Punk Rock Museum засновано американськими панками рокерами на чолі з Фет Майком — лідером Каліфорнійського панк-гурту NOFX з 80-их та відкрито 1-го квітня 2023.

У Музеї панк-року розміщено експозицію артефактів, афіш сейшенів та концертів, фотографій, одягу, інструментів, рукописних текстів пісень, творів мистецтва та всього іншого, подарованого музикантами та гуртами з п’ятьох декад панк-року. В музеї є гітарна кімната, де ви можете зіграти на справжніх гітарах і басухах, увімкнутися до підсилювачів, що належали учасникам олдових панк-гуртів Rise Against, NOFX, Pennywise, Sick of it All, Strung Out.

Міжнародний стенд музею наразі містить історичні матеріали Канадських та Британських гуртів, але має за мету змінювати цю експозицію. Інформацію про панк-гурти в Україні музею надасть Євгеній Ґудзь з гурту “Gogol Bordello”. Власники музею попрохали Mad Twins сформувати плей-лист українських панк-гуртів для показу по музейному телекрану. У 2021-му році українські сестри близнючки створили музичне відео на пісню “The Big Drag” для альбому “Single Album” NOFX, цього року сестри запрошені зробити артпроєкт для музею.

NOFX – The Big Drag (Official Video)

У квітні 2022-го року гурт NOFX видав лімітований тираж альбому “Single Album” на підтримку України

Лімітоване видання альбому NOFX “SIngle Album” відане 22 квітня 2022 року на підтримку України.

 

Не тільки NOFX підтримували Україну 2022-го року. Панк Рок лейбл Epitaph records, що належить учаснику гурту Bad Religion, видав збірку на підтримку України.

https://epitaph.bandcamp.com/album/ukraine-benefit-compilation

Ukraine Benefit Compilation by Epitaph

Вокаліст панк гурту Pennywise (в музей перенесена репетиційна база гурту, якою вони користались 20 років) – Джим Ліндберг, разом з артвиставкою Punk Rock and Paintbrushes, зібрав кошти для України з продажу артпринтів з малюнком Mad Twins зі своїм автографом в березні 2022-го року. Кошти було передано в рідне місто Mad Twins Чернівецьким волонтерам на закупи необхідного в березні 2022-го року.

Джим Ліндберг з гурту Pennywise зібрав кошти для України.

 

Засновник одного з найбільших панківських фестивалів Riot Fest – Майкл Петришин організовував збір коштів з продажу футболок для України.

Підтримка України від американського панк-фестивалю Riot Fest.

Сторінка Punk Rock Museum

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...