Реклама

🪖 Усі учасники BTS служитимуть у південнокорейській армії — гурт возз'єднається у 2025 році

Čytaty latynkoju
wallpapersflix.com
🪖 Усі учасники BTS служитимуть у південнокорейській армії — гурт возз'єднається у 2025 році
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🪖 Усі учасники BTS служитимуть у південнокорейській армії — гурт возз'єднається у 2025 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Усі учасники кейпоп гурту BTS зобов’язані пройти військову службу в Південній Кореї.

Як повідомили у лейблі гурту, BTS знову зберуться «приблизно у 2025 році». Згідно з південнокорейськими законами, всі працездатні чоловіки віком від 18 до 28 років повинні відслужити в армії від 18 до 21 місяця. Спеціально для кейпоп-зірок парламент Південної Кореї 2020 року підняв цей вік до 30 років. Спочатку до армії піде найстарший учасник, якому 29 років.

Про BTS

BTS — це один з найпопулярніших гуртів сучасності, який вважається одним з найуспішніших з комерційної точки зору. У 2021 році гурт визнали найпродаванішим проєктом, а у 2020 році вони поставили рекорд з найбільшого онлайн-концерту. Їхній виступ загалом подивились більш ніж 756 тисяч людей зі 100 країн світу.

За приблизними розрахунками реальна кількість таких глядачів могла б зайняти 15 стадіонів одночасно. І це все ще при тому, що це був не безкоштовний концерт — ціна квитка сягала від $25. Наразі цей концерт навіть офіційно занесли до Книги рекордів Гіннесу.

Також BTS належать рекорди за найпродаваніший альбом у Південній Кореї, за найбільшу кількість згадувань у Twitter та найшвидший набір мільйона підписників у TikTok.

Така популярність обумовлена активністю шанувальників гурту, які називають себе ARMY — це одне з найбільших угруповань фанатів у світі. ARMY постійно підтримують музикантів та роблять навіть цілі фонди, які збирають кошти на розвиток гурту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...