Реклама

🌶 Red Hot Chili Peppers випустили новий альбом — вже другий за цей рік 

Čytaty latynkoju
🌶 Red Hot Chili Peppers випустили новий альбом — вже другий за цей рік 
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🌶 Red Hot Chili Peppers випустили новий альбом — вже другий за цей рік 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після довгої перерви 1 квітня цього року Red Hot Chili Peppers випустили альбом Unlimited Love, і ось вдруге за цей рік вони радують нас новою платівкою — Return of the Dream Canteen.

Група знову зробила запис у своєму «золотому складі» — раніше до них повернувся гітарист Джон Фрушанте, котрий виступав у складі RHCP у 1988-1992 та 1998-2009 роках, та взяв участь у створенні її найбільш комерційно успішних альбомів, включаючи Blood Sugar Sex Magik 1991 року та Californication 1999 року.

Return of the Dream Canteen записали під час тих само сесій, що і Unlimited Love. За словами барабанщика Чеда Сміта, гурт написав просто купу музики, яка заслуговувала на те, аби її випустили окремим альбомом.

Ми завжди записуємо більше пісень, ніж виходить на платівці, але часто вони залишаються в сховищі, незакінченими або ще щось. Але ми закінчили їх усі. Ми просто відчували, що в нас дуже багато гарних пісень, щоб не випустити ще одну платівку. Це не схоже на запис бі-сайдів або щось таке

Це тринадцятий альбом Red Hot Chili Peppers. Return of the Dream Canteen складається з 17 треків. Послухати альбом на вашому стрімінговому сервісі можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...