Реклама

🏟️ Spotify перейменує стадіон «Барселони». Стрімінговий сервіс уклав угоду з футбольним клубом на $330 млн

Čytaty latynkoju
🏟️ Spotify перейменує стадіон «Барселони». Стрімінговий сервіс  уклав угоду з футбольним клубом на $330 млн
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🏟️ Spotify перейменує стадіон «Барселони». Стрімінговий сервіс уклав угоду з футбольним клубом на $330 млн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Іспанський футбольний гранд оголосив про партнерство з аудіострімінговою компанією Spotify. Офіційно угода набере чинності в липні 2022 року, перед початком нового футбольного сезону.

Spotify стане титульним партнером «Барселони»: логотип стрімінгового сервісу з’явиться на всіх комплектах ігрової та тренувальної форми. Угода також містить в собі права на назву стадіону клубу, «Камп Ноу» — він отримає назву «Spotify Камп Ноу». У клубі не уточнили, на скільки років права на назву стадіону перейдуть Spotify.

«Камп Ноу»

Нова угода зі Spotify прийде на зміну угоді з японською компанією Rakuten, яка у 2016 році стала титульним спонсором команди. Контракт Rakuten закінчувався в кінці цього сезону. По ньому «Барселона» спочатку  отримувала $60 млн в рік, далі сума в контракті знизилася до $32 млн в рік.

Президент «Барселони» Жоан Лапорта заявив, що дуже пишається партнерством зі Spotify. За його словами, угода зі стрімінговою платформою — це крок вперед, який також дозволить клубу продовжувати наближати до себе ще більше уболівальників. Представники Spotify пояснили угоду прагненням розвивати бренд Spotify, зокрема через партнерів з історичним масштабом та глобальним охопленням.

Іспанські видання повідомляють, що угода охопить чотири сезони та дозволить клубу отримати понад €300 млн ($330 млн). Контракт зі Spotify допоможе «Барселоні» справитися з фінансовими проблемами, що виникли через пандемію коронавірусу та через провальне управління попереднього президента клубу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...