Реклама

🎸 Кірк Геммет з Metallica анонсував вихід сольного альбому Portals

Čytaty latynkoju
youtube.com
🎸 Кірк Геммет з Metallica анонсував вихід сольного альбому Portals
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Кірк Геммет з Metallica анонсував вихід сольного альбому Portals
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гітарист Metallica Кірк Хеммет анонсував вихід альбому під назвою Portals. Таким чином, імовірно, артист хоче реабілітуватися перед фанатами за загублений телефон із записами демо перед роботою над останнім альбомом Metallica.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

EP складатимуть чотири інструментальні треки, які знаменують собою першу спробу Хеммета як сольного виконавця. Додамо, що це перший в історії сольний проєкт, який створив будь-який член гурту Metallica як активний учасник. Можна згадати, що однією з причин звільнення з гурту у 2001 році басиста Джейсона Ньюстеда якраз й було бажання останнього створити власний соло-проєкт Echobrain.

У своєму пресрелізі Кір Хеммет розповів, що спонукало його до запису сольної платівки:

Ще до того, як у мене навіть виникла ідея сольного EP, мене надихнула потреба створити якийсь саундтрек для супроводу The Kirk Hammett Collection (прим. ред. – колекція Хеммета з різноманітних речей пов’язаних із горор-фільмами) для першої виставки «It's Alive» … в Салемі у штаті Массачусетс у 2017

metallica

Так виглядає обкладинка альбому. metallica.com

Як зазначає гітарист, що так одразу і виникла ідея для пісні, яка буде першою на альбомі — Maiden and the Monster. Також Хеммет додає:

Початкова концепція Portals з'явилася з цієї однієї пісні. Після цього я зрозумів, що можу створювати різні саундтрекові моменти. Ці пісні я називаю Audio Cinematic. Я створюю звуки та музичні фрагменти для фільмів, які відтворюються в моїй голові. Сподіваюся, вони створюватимуть фільми в головах інших людей подібним чином».

Треки були записано по усьому світу, а Хеммет також виступив продюсером EP. Над альбомом працювали й інші музиканти. Зокрема  співавтором композицій High Plans Drifter і The Incantation виступив Едвін Аутвотер. Відзначимо, що Аутвотер був диригентом оркестру під час виступу Metallica з симфонічним оркестром у 2019 році S&M2.

Серед інших учасників — барабанщик Джон Теодор з Hammett’s The Wedding Band (жартівливий кавер-гурт Хеммета та Роба Трухільйо), Абрахам Лоборіель, як бас-гітарист виступив продюсер Metallica Грег Фідельман, а також аранжувальник, лауреат премії «Еммі» Блейк Нілі та Боб Рок, який спродюсував студійні альбоми Metallica 90-х, а також  St. Anger 2003 року.

Реліз Portals заплановано на 23 квітня. Також можете познайомитися із трек-листом:

  1. Maiden and the Monster
  2. The Jinn
  3. High Plains Drifter
  4. The Incantation

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...