Реклама

🎶 Гурт Cloudless презентував новий сингл — «Псих»

Драйвову пісню «Псих» почують глядачі одразу трьох відомих телевізійних проєктів: «Холостячка», «Хата на Тата» та «Маска».
Čytaty latynkoju
🎶 Гурт Cloudless презентував новий сингл — «Псих»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎶 Гурт Cloudless презентував новий сингл — «Псих»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Драйвову пісню «Псих» почують глядачі одразу трьох відомих телевізійних проєктів: «Холостячка», «Хата на Тата» та «Маска».

Гурт Cloudless випустив новий трек українською мовою під назвою «Псих». Крім того, до Cloudless повернувся Юрій Каналош, з яким гурт виступав на нацвідборі на Євробачення 2019-го з піснею Drown Me Down.

Артисти зізнаються, що хотіли б, аби люди просто насолодилися й повеселилися, слухаючи «Псих». Це саме та пісня, яку включаєш і танцюєш, мов божевільний, не думаючи, що про тебе подумають інші.

«Ми хотіли спробувати щось веселе й зовсім інше, ніж попередні пісні, показати різні сторони нашої групи. Музика — як життя. Вона викликає різні емоції. Не має бути все сумним, смутку й у житті вистачає! Світ потребує позитиву, ми хочемо додати в нього більше веселих і драйвових фарб. Нова пісня Cloudless з гумором і є відображенням нашого настрою сьогодні», — розповідають учасники гурту.

Читайте також: 🎧 За віршами Стуса створили музичний альбом 

Так, артисти характеризують трек як пісню про легку безбашеність і з драйвом та музичним смаком висміюють те, як люди «виносять мозок» одне одному через якісь дрібниці. Палкі конфлікти, катавасія «то люблю, то ненавиджу», «психічна» самозакоханість — коротше, він «Псих», а ви робіть із цим, що хочете.

Надалі гурт планує записати ще два сингли та готується до серії літніх концертів. Слідкувати за Cloudless можна за посиланням.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...