Реклама

💅🏾 П'ять нових треків п'ятниці — 17 вересня

Čytaty latynkoju
💅🏾 П'ять нових треків п'ятниці — 17 вересня
  1. Головна
  2. Музика
  3. 💅🏾 П'ять нових треків п'ятниці — 17 вересня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

💅🏾 Lil Nas X — THATS WHAT I WANT

Хедлайнер цієї п’ятниці — репер Lil Nas X та його довгоочікуваний дебютний альбом MONTERO. Монтеро Ламара Гілла довгий час називали виконавцем одного хіта, про якого забудуть так само швидко як він злетів у топи. Але не так сталося, як гадалося.

За, здавалося б, випадковим успіхом були приховані приголомшливі самовідданість й наполегливість, нестримне бажання слави й популярності, та головне — талант створювати хіти. Хоча Old Town Road досі залишається найпопулярнішою піснею Lil Nas X, він давно вже всім довів, що не є виконавцем одного трека.

Буквально кожна нова пісня Монтеро протягом цих двох років рвала топи і навіть спричиняла скандали — чого вартує кліп MONTERO (Call Me By Your Name), для якого він об’єднався з українською режисеркою Таню Муіньо. Разом вони створили відео, яке підпалило дупи консерваторам по всій планеті і стало справжнім проривом для ЛГБТК-спільноти у мейнстрімну культуру.

І ось нарешті альбом. На дебютній платівці Lil Nas X ви знайдете ще кілька беззаперечних хітів, колаборації з Джеком Гарлов, Елтоном Джоном, Megan Thee Stallion та Doja Cat. Монтеро демонструє жанрову гнучкість, почуття гумору і здатніть вчасно завершити трек. А закриває лонґплей пронизливий дует з Майлі Сайрус, від якого складно стримати емоції.

Монтеро відверто розповідає про власну вразливість, комплекси і як нелегко все життя пливти проти течії. Та, врешті решт, воно того варте, якщо ти є чесним з собою. І якщо цей альбом дасть надію мільйонам тих, хто проживає життя в фоновому режимі, то це найкраще, що може зробити артист у своїй кар’єрі.

🌹 Христина Соловій — До краю

Христина Соловій, напевно, одна з найнестабільніших артисток української сцени. Іноді в неї виходить щось неймовірно чудове, а часто хочеться спитати в Христини: «шоб шо?».

Новий трек, на щастя, можна віднести до першого випадку.

🎸 St. Vincent — The Nowhere Inn

Ще два роки тому Енні Кларк разом із Дакотою Джонсон та Керрі Браунстін зняла фільм про свою творчість і показала його на фестивалі «Санденс». Критики стрічку не оцінили — на Metacritic лише 59 балів.

17 вересня фільм виходить на стрімінгах, і до нього — саундтрек. Не знаємо, як там щодо фільму, а от трек The Nowhere Inn вийшов чудовим.

🖤 Cage The Elephant — The Unforgiven (Metallica cover)

Альбом The Metallica Blacklist вийшов ще 10 вересня, тобто минулої п’ятниці, але цей трек вийшов синглом у Cage The Elephant в суботу, тож ми вирішили включити його в добірку сьогодні.

The Metallica Blacklist — це гігантська добірка з 53 треків-каверів на пісні легендарного гурту від різноманітних виконавців. Платівка вийшла дуже неоднорідною, бо кавери — різного рівня майстерності. Але версія The Unforgiven від інді-гурту Cage The Elephant точно один з найкращих записів на цьому альбомі.

🌇 Garden City Movement feat. Lola Marsh — Summer Night

Два чудові ізраїльські гурти об’єдналися, щоб написати чудовий літній танцювальний трек, який, щоправда, запізнився на кілька тижнів — принаймні, для Києва.

Читайте також попередній випуск рубрики «П’ять треків» за 10 вересня. Всі випуски можна знайти за тегом «5 треків».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...