Реклама

🎶 Оголосили композитора сиквелу «Аватара» Джеймса Кемерона

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🎶 Оголосили композитора сиквелу «Аватара» Джеймса Кемерона
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎶 Оголосили композитора сиквелу «Аватара» Джеймса Кемерона
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Продовження франшизи «Аватар» Джеймса Кемерона має вийти 15 грудня 2022 року. Композитором сиквелу має стати Саймон Франглен, який вже працював з першою частиною фільму — за це його номінували на «Золотий глобус».

Також він відомий завдяки своїм роботам у стрічках «Лід», «Подорож часу», «М’ята перцева». Серед іншого він співпрацював з Елтоном Джоном, Селін Діон, Уітні Х’юстон та багатьма іншими відомими виконавцями.

Читайте також: 🎇 Зірка серіалу «Декстер» Майкл Сі Голл виступить у Києві зі своїм гуртом

За сюжетом продовження «Аватару» базуватиметься на історії Джейка Саллі, який після першої частини приєднався до іноземного народу На’ві на планеті Пандора. У сиквелі земляни знову спробують розв’язати війну на чужій планеті й головний герої намагатиметься завадити їхнім планам.

Очікується, що головні ролі виконають ті самі актори — Сем Вортінгтон (Джейк Саллі) та Зої Салдана (Нейтірі). Також до акторського складу долучаться Кейт Вінслет («Дивергент», «Гора між нами», «Стів Джобс») та Він Дізель («Форсаж», «Вартові галактики», «Ріддік»), щоправда, їхні ролі точно наразі ще не відомі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...