Реклама

🎛️ Maceo Plex повертається до Києва з вечіркою Portraits + Результати конкурсу

Čytaty latynkoju
🎛️ Maceo Plex повертається до Києва з вечіркою Portraits + Результати конкурсу
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎛️ Maceo Plex повертається до Києва з вечіркою Portraits + Результати конкурсу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Maceo Plex — американський діджей та продюсер ім’я якого стабільно тримається у топах Resident Advisor, а сам Ерік Естронел (справжнє ім’я артиста) вже давно став резидентом головних клубів Ібіци.

І навіть попри те, що Естронел вже давно зайняв своє місце на музичному Олімпі, він продовжує шукати нові форми звучання — від діп-хаусу до детройтського техно, яке грав ще на початку кар’єри під псевдонімом Maetrik.

Перший лонгплей «Journey to Solar» під псевдонімом Maceo Plex побачив світ у 2011 році. Реліз одразу ж зацікавив  аудиторію унікальністю та глибиною звучання. Так він поклав кінець музичним поневірянням та врешті решт віднайшов свій фірмовий стиль, за яким ми його знаємо сьогодні.

У 2016 у культовому клубі Pacha він розпочав серію вечірок, що стали популярними далеко за межами Ібіци — Mosaic By Maceo. У цей період він встановив своєрідний рекорд — відіграв 10 сетів впродовж 24 годин у різних клубах Ібіци.

Конкурс

Приєднуйтеся до нашої спільноти, напишіть пост на задану тему та отримайте шанс виграти пару квитків на концерт Maceo Plex у Києві.

Що потрібно зробити?

  • Зареєструйтесь на нашому сайті (кнопка «Увійти» згори праворуч; можна через Facebook, Google або пошту)

  • Опублікуйте оригінальний пост (кнопка «Новий запис» згори ліворуч) в розділі «Музика» на такі теми (на вибір):
    Розповідь про момент з життя, з яким асоціюється певний особливий для вас трек (не менш ніж 1000 символів з пробілами)
    Підбірка літніх електронних треків (від 5 і більше), котру класно послухати в атмосфері KURENI, з невеликим текстовим вступом
  • Запостіть лінк на свій матеріал у Facebook чи Instagram з тегом #ХочуНаПлекса
  • Приймаються пости лише українською мовою

Компетентне журі, що складається з редакції Na chasi та представників організаторів, оцінить всі пости й подарує ТРИ КОМПЛЕКТИ по два квитки найкращим авторам!

Роботи приймаються до 8 вересня. Успіхів!

Результати конкурсу

Раді оголосити переможців конкурсу, які отримають по комплекту квитків на концерт Maceo Plex, що пройде 11 вересня у KURENI

  • Oleksandra Tymchenko поїздила по класних концертах по всій країні, нашазамила чудових треків і поділилася з нами, за що й отримує свій комплект квитків!
  • Margaryta Smelaya розповіла чарівну романтичну історію про свою поїздку до Амстердаму та отримує свій комплект квитків!
  • Анастасія зробила підбірку найтепліших треків від зірок світової музики й також прямує на концерт Maceo Plex зі своїм «плюсодин»!

Просимо переможців зв’язатися з нами до кінця дня 10 вересня та надати такі дані для проходу на концерт: ваше ім’я та телефон, а також ім’я того, з ким ви підете на концерт. Прохід на захід відбуватиметься за списками.

Зв’язатися з нами можна: Facebook, Telegram.

Всім дуже дякуємо за участь і просимо тих, кому сьогодні не пощастило, не сумувати, а чекати наступних конкурсів з нами. Також рекомендуємо уважно читати умови конкурсу та виконувати їх всі, це дуже важливо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...