Реклама

🤤 Ганс Циммер опублікував дві пісні з саундтреку «Дюни»

Čytaty latynkoju
🤤 Ганс Циммер опублікував дві пісні з саундтреку «Дюни»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤤 Ганс Циммер опублікував дві пісні з саундтреку «Дюни»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Німецький композитор Ганс Циммер, відомий завдяки своїм саундтрекам до фільмів «Інтерстелар», «Дюнкерк», «Код да Вінчі» та інших стрічок.

Восени цього року вийде новий фільм режисера Дені Вільнева за романом Френка Герберта «Дюна», до якого й написав саундтрек Ганс Циммер. Нещодавно вийшов другий трейлер стрічки й композитор презентував дві пісні до майбутнього фільму — Paul`s Dream та Repples in the Sand:

Варто зазначити, що це не перший раз, коли композитор та режисер співпрацюють. Циммер робив пісні для «Той, хто біжить по лезу 2049» Вільнева.

Читайте також: 🪐 Дивіться постери з персонажами «Дюни»

Про фільм

«Дюна» базується на історії про майбутнє, в якому можна подорожувати в космосі. Для міжпланетних подорожей необхідний «меланж» або «спайс» — особлива речовина, котру можна добути лише на планеті Арракіс, або, як її ще називають, Дюна. Саме через цей ресурс точиться війна між Великими Домами, які під керівництвом Імператора контролюють політичне життя у всесвіті «Дюни».

Головний герой повісті, Пол Атрейдес — дитина з Великого Дому Атрідів, під контроль якого потрапляє Арракіс за рішенням Імператора. На Пола очікують пригоди, які змінять його життя та життя Арракіса назавжди.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...