Реклама

🤪 Стас Корольов пропонує переробити свою пісню: кожен може створити свою версію та виграти приз

Čytaty latynkoju
🤪 Стас Корольов пропонує переробити свою пісню: кожен може створити свою версію та виграти приз
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤪 Стас Корольов пропонує переробити свою пісню: кожен може створити свою версію та виграти приз
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стас Корольов, музикант та колишній учасник гурту YUKO, оголосив конкурс «пісні-розмальовки» на трек «Никакого интереса». За умовами конкурсу учасники можуть взяти пісню, у якій частково видалили вокал, замість якого можна додати власний текст і зробити свою інтерпретацію треку.

Я максимально за творчий підхід. І якщо ви вирішите скоротити трек, перекомпонувати частини пісні, або повністю переїбати аудіофайл, який я надаю для конкурсу, моя посмішка буде ще ширшою

Стас Корольов, музикант

На створення своєї власної пісні дають 20 днів: 1 серпня буде стрім з прослуховуванням усіх треків, 6 серпня найкращі версії завантажать на стрімінгові сервіси.

Щоб не було спокуси подумати, що час є і потім ще встигну. Починати треба одразу. В мене є релізний план, його пройобувати не можна. Я вже все, що міг по часу, проїбав

Стас Корольов, музикант
Читайте також: 😱 «Балдьожні пісеньки»: Кріс Айзек — Wicked Game

Як приз можна буде отримати студійний мікрофон AKG P220. Переможець буде один. Також аби отримати мікрофон треба підписатись на сторінки концерну Harman Professional UA в Instagram та Facebook.

Якщо ви не пройшли за конкурсом, самостійно проводити реліз треків не можна. Принаймні до виходу максі-синглу. Після виходу можна опублікувати свої пісні, за попередньої угоди з артистом. Зв’язатись зі Стасом Корольовим можна у фейсбуці, інстаграмі та телеграмі.

Надсилати свої версії пісні можна на пошту [email protected] з приміткою «Это не представляет никакого интереса в принципе вообще». Файли для пісні-розмальовки можна знайти за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...